Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Tommy Hilfiger.

Letar du efter de bästa Tommy Hilfiger-erbjudandena?

Om du letar efter de största Tommy Hilfiger-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Tommy Hilfiger eller andra butiker i kategorin Lyxmärken i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Tommy Hilfiger och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Lyxmärken, till exempel broschyren Hugo Boss "Erbjudanden Hugo Boss" giltig från från 2/5 till till 2/5.

Andra Lyxmärken-kataloger

  • Logo Dolce & Gabbana
  • Logo Alexander Wang
  • Logo Miu Miu
  • Logo Calvin Klein
  • Logo Pandora
  • Logo Armani

Tommy Hilfiger, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Tommy Hilfiger är ett internationellt varumärke som säljs av flera återförsäljare i Sverige. Tommy Hilfiger säljer kläder för kvinnor och män.

Lär känna Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger är ett internationellt varumärke som säljs av flera återförsäljare i Sverige. Tommy Hilfiger säljer kläder för kvinnor och män. Tommy Hilfiger är ett amerikanskt modeföretag med butiker och återförsäljare runt om i världen. Tommy Hilfiger säljer moderiktiga kläder och accessoarer både för män och kvinnor under det egna varumärket.

I Sverige säljs Tommy Hilfiger via återförsäljare och har inga fysiska butiker. Några av återförsäljarna är Zalando, Brothers, och Boozt. Via den globala hemsidan är det möjligt att beställa Tommy Hilfiger kläder och produkter till Sverige.

På sociala medier och på hemsidan är det möjligt att ta del av erbjudanden och kampanjer, samt följa Tommy Hilfigers rea och nyheter.

Tommy Hilfiger är känt för sin amerikanska look. Populära produktkategorier är bland annat jackor, klänningar, skor och skjortor. Företeget säljer även accessoarer som klockor och solglasögon.

Tommy Hilfigers bakgrund

Företaget grundades 1982 av Tommy Hilfiger.

Verksamheten är baserad i New York, och några av kollektionerna är Tommy Jeans och H-Hilfiger.

Se mer på hemsidan för information om återförsäljare, utbud och kontakt med Tommy Hilfiger kundservice.

Tommy Hilfiger återanvänder jeans

Tommy Hilfiger gick bortom denimens värld och hittade unika lösningar för att skapa jeans gjorda av 100% återvunnen bomull - vilket utökade branschens standard på 30%. Dessutom så förbinder de sig att utveckla minoritetsrepresentationer genom mode och kreativa industrier. TOMMY HILFIGER kommer att förbättra sin mångsidighet med sina talanger, med fokus på specialstyrda samarbeten som specifikt ökar minoritetssynligheten och samarbetar med organisationer och kreativa sammarbeten vars uppdrag är att främja BIPOC-representation och jämlikhet i modebranschen.