Tiendeo official website

Louis Vuitton Fall Collection

10 dagar kvar

Letar du efter de bästa Louis Vuitton-erbjudandena?

Om du letar efter de största Louis Vuitton-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Louis Vuitton eller andra butiker i kategorin Lyxmärken i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Louis Vuitton on Tiendeo. Bläddra i den senaste Louis Vuitton-katalogen "Louis Vuitton Fall Collection" giltig från från 11/8 till till 7/10 och börja spara pengar nu!

Hitta Louis Vuitton kataloger i din stad

Andra Lyxmärken-kataloger

  • Logo Filippa K
  • Logo Swarovski
  • Logo Karen Millen
  • Logo Affordable Luxury
  • Logo Louis Vuitton
  • Logo Ralph Lauren

Louis Vuitton, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Louis Vuitton är ett franskt företag som tillvärkar lyxvaror av hög kvalitet, och är ett av de äldsta modehusen i världen.

Lär känna Louis Vuitton

Louis Vuitton förkortas ofta LV, och produkterna säljs endast genom deras egna butiker, små butiker i exklusiva varuhus, samt via Louis Vuitton online. Märket är ett av de mest kända inom modevärlden, och därför också det mest förfalskade.

Louis Vuitton Sverige har endast en butik, och det är i butiken som ligger i centrala Stockholm på Birger Jarlsgatan. Här hittar du framför allt Louis Vuitton väskor, men även andra kläder eller exempelvis skor och plånböcker.

På sociala medier och på hemsidan louis-vuitton.com kan du följa nyheter och erbjudanden samt ta del av Louis Vuittons rea och kollektioner. En Louis Vuitton väska anses som väldigt exklusiv, och kostar därefter.

Företaget säljer även exklusiva Louis Vuitton klockor och scarfs, samt resväskor och andra accessoarer. Louis Vuitton Neverfull är den mest kända väskmodellen och kan ses bäras av många kända personer. 

Louis Vuitton

Louis Vuitton grundades 1854 av väskförsäljaren Louis Vuitton i Frankrike.

Det kända modehuset har mer än 115 000 anställda globalt och finns på över 3 400 platser i världen.

Louis Vuitton arbetar ofta med kända personer i sin marknadsföring och design, som till exempel Gisele Bündchen, Jennifer Lopez och Marc Jacobs.

Louis Vuitton ger dig insperation

Via Louis Vuitton hemsida kan du förutom handla just den vara du är ute efter även finna möjligheter till att bli inspirerad med bilder som passar just din stil. Dessutom kan du finna olika former av dekoration för ditt hem som gör att även ditt hem lyses upp lite extra av Louis Vuittons produkter. Du kan även finna en mängd olika böcker så som exempelvis en reseguide över olika platser som är värt att besöka, eller varför inte bilder från cat walken. Du kan även hitta olika spel så som ett klassiskt fotbollsspel eller varför inte en vanlig kortlek.