Vi är på väg att publicera erbjudanden från Rolex.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Rolex katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Lyxmärken-butiker i Din stad

Intressant att veta om Rolex ...

Rolex är ett känt varumärke för exklusiva klockor och armbandsur.

Lär känna Rolex

Rolex klockor är kända världen över för sin luxuösa och exklusiva kvalitet design, och kostar därefter. En Rolex klocka kostar mellan 50 000 och 4 000 000 SEK, men har du tur kan du hitta begagnade Rolex till lägre priser.

Rolex i Sverige säljs via återförsäljare och urmakare; det finns alltså inga renodlade Rolex butiker. Några av de mest kända modellerna är: Rolex Submariner, Rolex Day Date och Rolex Datejust.

Via sociala medier och den globala hemsidan rolex.com, kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden, samt ta del av nyheter och fakta. Det är väldigt vanligt med Rolex kopior, men också enkelt att skilja en äkta Rolex från en falsk.  

Andra kända klock-modeller är: Rolex Yacht Master, Rolex Daytona och Rolex GMT Master. 

Se mer på hemsidan för information om Rolexs priser, återförsäljare och events.

Rolex är ofta med och stödjer events inom golf, seglingtennis, konst, och ofta både som sponsor och partner.

Rolex bakgrund

Det var år 1908 som Wilsdorf registrerade varumärket ”Rolex” och öppnade ett kontor i anrika La Chaux-de-Fonds beläget i Schweiz. Namnet var påhittat, och bakgrunden är oklar. Det sägs att Wilsdorf ville att namnet skulle vara lätt att uttala på alla språk.

Rolex service

På Rolex vill de se till att din klocka fungerar lika bra under hela ditt liv som den dag du köpte den. En Rolex som bärs varje dag kräver lite skötsel. Du måste bara se till att skruva fast kronan ordentligt för att säkerställa dess vattentäthet, efter att du lindat upp den manuellt, återställ tid eller ändra datum. Rolex service proceduren är utformad för att säkerställa att varje klocka som lämnar en Rolex verkstad uppfyller sina ursprungliga funktionella och estetiska specifikationer. Varje rörelse är totalrenoverad och varje fodral och armband omarbetas noggrant för att återställa sin glans. Tidtagningens noggrannhet och vattentålighet testas noggrant för att garantera den kvalitetsnivå och tillförlitlighet som du naturligtvis förväntar dig av en Rolex-klocka.