New Arrivals

26 dagar kvar
Öppna katalog

Hitta Swarovski i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Swarovski katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Lyxmärken

Privacy Policy

Andra Lyxmärken-butiker i din stad

Swarovski, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Swarowski är ett österrikisk förtetag som tillverkar produkter i kristall, så som till exempel glas, smycken och accessoarer.

Lär känna Swarowski

Swarovski kristaller är kända över hela världen, och produkterna säljs via e-handel eller i Swarovski butiker. Populära produkter är bland annat: Swarovski smycken, Swarovski stenar, och Swarovski kikare.

I Sverige finns flera Swarovski återförsäljare men inga fysiska butiker. Dock går det bra att via den globala hemsidan swarovski.com, beställa även till Sverige med fri frakt över ett visst belopp.

Via sociala medier så som Facebook och Twitter kan du följa aktuella nyheter och kampanjer. Swarovski gåvor är en speciell avdelning där du hittar skräddarsydda presenter för män, kvinnor och baby.  

Förslag på presenter till dig själv eller någon annan kan vara: Swarovski klocka, Swarovski glas, Swarovski halsband, Swarovski pärlor, m.m.

Swarowskis bakgrund

Företaget grundades redan 1895 av Daniel Swarowski.

Swarovski har mer än 25 000 anställda globalt och verksamhet över hela världen.  

Företaget är indelat i olika avdelningar så som bland annat Swarovski Optik, Swarovski Accessoarer, och Swarovski Ljus. 

Swarowski jobbar mot slavhandel

Swarovski respekterar de mänskliga rättigheterna för alla som bidrar till deras verksamhet - både deras anställda och de som arbetar i deras leveranskedja. För att säkerställa transparens och upprätthålla deras efterlevnad av ny lagstiftning har de utarbetat följande uttalande.

Den 1 januari 2012 trädde California Transparency in Supply Chains Act från 2010 i kraft i delstaten Kalifornien, USA. Denna lag var utformad för att öka mängden information som tillverkare och återförsäljare ställde till förfogande om deras ansträngningar att ta itu med frågan om slaveri och människohandel och därigenom låta konsumenterna göra bättre, mer informerade val angående de produkter de köper och de företag de väljer att Stöd.

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor