Tiendeo official website

Erbjudanden Lacoste

Mer än en månad

  Erbjudanden av Lacoste

  Letar du efter de bästa Lacoste-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Lacoste-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Lacoste eller andra butiker i kategorin Lyxmärken i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Lacoste on Tiendeo. Bläddra i den senaste Lacoste-katalogen "Erbjudanden Lacoste" giltig från från 3/11 till till 3/11 och börja spara pengar nu!

  Hitta Lacoste kataloger i din stad

  Andra Lyxmärken-kataloger

  • Logo Pandora
  • Logo Thomas Sabo
  • Logo Swarovski
  • Logo Ralph Lauren
  • Logo Karen Millen
  • Logo Hugo Boss

  Lacoste, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Lacoste är ett franskt modeföretag som funnits sedan början av 1930-talet.

  Lär känna Lacoste

  Lacoste kläder finns för män, kvinnor och barn, och anses av vissa vara ett exklusivt märke. Från början tillverkade Lacoste tenniströjor, men idag är försäljningen utökad till andra produkter så som exempelvis Lacoste skor, Lacoste väskor, Lacoste glasögon och Lacoste parfym.

  Lacoste Sverige har några fysiska butiker, och de finns exempelvis på platser så som Stockholm och Göteborg. Märket säljs även av flera återförsäljare så som till exempel Boozt och Zalando.

  Via sociala medier och på den globala hemsidan lacoste.com kan du följa aktuella kollektioner och kampanjer. Den klassiska Lacoste piké tröjan med krokodilen på bröstet, är företagets mest igenkända produkt.  

  Andra populära produkter är: Lacoste väska, Lacoste jacka och Lacoste klocka.

  Lacostes bakgrund

  Företaget grundades 1933 av tennisspelaren René Lacoste.

  Lacoste är kända över hela världen och säljer produkter i mer än 100 länder.

  Se mer på hemsidan för information om produkter, butiker, erbjudanden och Lacoste outlets.

  Lacoste är ingen kopia

  Sedan grundandet har Lacoste engagerat sig aktivt i att skydda sitt varumärke. Detta är ett outtröttligt engagemang med kunder, anställda, partners och leverantörer. Åtagandet anges i uppförandekoden och i Lacostes etiska stadga, som företagets leverantörer samtycker till och undertecknar för detta. 

  Som ett premiummärke som alla känner till är Lacoste ofta målet för förfalskning. För att bekämpa denna plåga arbetar ett dedikerat Lacoste-team varje dag för att stoppa produktionen och försäljningen av falska Lacoste-produkter. Detta team arbetar hand i hand med offentliga myndigheter över hela världen. Trots att det är olagligt kan försäljning av falska Lacoste-produkter ske var som helst: på gatan, i butiker eller online