Erbjudanden av Lacoste

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Lacoste katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Lyxmärken-butiker i Din stad

Intressant att veta om Lacoste ...

Lacoste är ett franskt modeföretag som funnits sedan början av 1930-talet.

Lär känna Lacoste

Lacoste kläder finns för män, kvinnor och barn, och anses av vissa vara ett exklusivt märke. Från början tillverkade Lacoste tenniströjor, men idag är försäljningen utökad till andra produkter så som exempelvis Lacoste skor, Lacoste väskor, Lacoste glasögon och Lacoste parfym.

Lacoste Sverige har några fysiska butiker, och de finns exempelvis på platser så som Stockholm och Göteborg. Märket säljs även av flera återförsäljare så som till exempel Boozt och Zalando.

Via sociala medier och på den globala hemsidan lacoste.com kan du följa aktuella kollektioner och kampanjer. Den klassiska Lacoste piké tröjan med krokodilen på bröstet, är företagets mest igenkända produkt.  

Andra populära produkter är: Lacoste väska, Lacoste jacka och Lacoste klocka.

Lacostes bakgrund

Företaget grundades 1933 av tennisspelaren René Lacoste.

Lacoste är kända över hela världen och säljer produkter i mer än 100 länder.

Se mer på hemsidan för information om produkter, butiker, erbjudanden och Lacoste outlets.

Lacoste är ingen kopia

Sedan grundandet har Lacoste engagerat sig aktivt i att skydda sitt varumärke. Detta är ett outtröttligt engagemang med kunder, anställda, partners och leverantörer. Åtagandet anges i uppförandekoden och i Lacostes etiska stadga, som företagets leverantörer samtycker till och undertecknar för detta. 

Som ett premiummärke som alla känner till är Lacoste ofta målet för förfalskning. För att bekämpa denna plåga arbetar ett dedikerat Lacoste-team varje dag för att stoppa produktionen och försäljningen av falska Lacoste-produkter. Detta team arbetar hand i hand med offentliga myndigheter över hela världen. Trots att det är olagligt kan försäljning av falska Lacoste-produkter ske var som helst: på gatan, i butiker eller online