Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Chanel.

Letar du efter de bästa Chanel-erbjudandena?

Om du letar efter de största Chanel-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Chanel eller andra butiker i kategorin Lyxmärken i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Chanel och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Lyxmärken, till exempel broschyren Hugo Boss "Erbjudanden Hugo Boss" giltig från från 2/5 till till 2/5.

Andra Lyxmärken-kataloger

  • Logo Dolce & Gabbana
  • Logo Alexander Wang
  • Logo Miu Miu
  • Logo Calvin Klein
  • Logo Pandora
  • Logo Armani

Chanel, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Chanel är ett franskt modehus som tillverkar lyxvaror av hög kvalitet.

Lär känna Chanel

Chanel är ett exklusivt märke, och är framför allt kända för sina glamourösa Chanel väskor. Andra produkter som säljs under varumärket är Chanel parfym, Chanel smink, Chanel solglasögon, Chanel örhängen, m.m. 

Chanel Sverige har endast en butik och det är Chanel Stockholm på Birger Jarlsgatan. Här hittar du allt från Chanel nagellack till Chanel skor och kläder.

Du kan följa aktuella nyheter och kollektioner via sociala medier och på chanel.com. Chanel kläder håller mycket hög kvalitet och prisklass, men via Chanel outlets kan du hitta varor till halverade priser.

Alla produkterna säljs under det egna varumärket, och sortimentet omfattar det mesta inom mode och accessoarer.

Chanel No 5, Chanel Chance och Chanel Allure är namn på några av de mest kända dofterna.

Chanels bakgrund

Företaget grundades 1910 av Gabriella Bonheur Coco Chanel.

En äkta Chanel väska är många kvinnors dröm, men priset på en sådan är högt. Har man tur så kan man fynda via Chanel rea och outlets runt om i världen.

Chanels roll i samhället

CHANEL har alltid varit en pionjär inom modernitet, som definierar trender inom lyx och skönhet i mer än 100 år. Det är ett företag försöker ständigt uppfinna sig själv, omfamna innovation och utmana befintliga gränser genom sin kreativitet. CHANEL, efter arv från deras grundare, antar en inflytelserik roll i samhället och strävar efter att vara exemplarisk i allt de gör. CHANEL: s interna uppdrag är att upprätthålla förhållanden under vilka skapelsen trivs och tror att kreativitet och skönhet är viktiga drivkrafter av framsteg. CHANEL anser också att av tillhandahålla möjliggörande miljö för skapelse kan de vara en positiv kraft för förändring i världen och bidra till omvandling liv och samhällen.