Letar du efter de bästa Chanel-erbjudandena?

Om du letar efter de största Chanel-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Chanel eller andra butiker i kategorin Lyxmärken i din stad. Det finns för närvarande 2 Chanel-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Chanel-katalogen "New Arrivals" giltig från 08/08/2022 till 12/11/2022 och börja spara pengar nu!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Chanel katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Lyxmärken

Privacy Policy

Andra Lyxmärken-butiker i din stad

Chanel, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Chanel är ett franskt modehus som tillverkar lyxvaror av hög kvalitet.

Lär känna Chanel

Chanel är ett exklusivt märke, och är framför allt kända för sina glamourösa Chanel väskor. Andra produkter som säljs under varumärket är Chanel parfym, Chanel smink, Chanel solglasögon, Chanel örhängen, m.m. 

Chanel Sverige har endast en butik och det är Chanel Stockholm på Birger Jarlsgatan. Här hittar du allt från Chanel nagellack till Chanel skor och kläder.

Du kan följa aktuella nyheter och kollektioner via sociala medier och på chanel.com. Chanel kläder håller mycket hög kvalitet och prisklass, men via Chanel outlets kan du hitta varor till halverade priser.

Alla produkterna säljs under det egna varumärket, och sortimentet omfattar det mesta inom mode och accessoarer.

Chanel No 5, Chanel Chance och Chanel Allure är namn på några av de mest kända dofterna.

Chanels bakgrund

Företaget grundades 1910 av Gabriella Bonheur Coco Chanel.

En äkta Chanel väska är många kvinnors dröm, men priset på en sådan är högt. Har man tur så kan man fynda via Chanel rea och outlets runt om i världen.

Chanels roll i samhället

CHANEL har alltid varit en pionjär inom modernitet, som definierar trender inom lyx och skönhet i mer än 100 år. Det är ett företag försöker ständigt uppfinna sig själv, omfamna innovation och utmana befintliga gränser genom sin kreativitet. CHANEL, efter arv från deras grundare, antar en inflytelserik roll i samhället och strävar efter att vara exemplarisk i allt de gör. CHANEL: s interna uppdrag är att upprätthålla förhållanden under vilka skapelsen trivs och tror att kreativitet och skönhet är viktiga drivkrafter av framsteg. CHANEL anser också att av tillhandahålla möjliggörande miljö för skapelse kan de vara en positiv kraft för förändring i världen och bidra till omvandling liv och samhällen. 

 

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona