Tiendeo official website

Best of Brands: Max Mara Weekend

10 dagar kvar

Letar du efter de bästa Best of Brands-erbjudandena?

Om du letar efter de största Best of Brands-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Best of Brands eller andra butiker i kategorin Lyxmärken i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Best of Brands on Tiendeo. Bläddra i den senaste Best of Brands-katalogen "Best of Brands: Max Mara Weekend" giltig från från 3/9 till till 11/10 och börja spara pengar nu!

Hitta Best of Brands kataloger i din stad

Andra Lyxmärken-kataloger

  • Logo Filippa K
  • Logo Swarovski
  • Logo Karen Millen
  • Logo Affordable Luxury
  • Logo Louis Vuitton
  • Logo Ralph Lauren

Best of Brands, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Best of Brands är en återförsäljare som säljer kläder för kvinnor, män och ungdomar.

Lär känna Best of Brands

Hos de på Best of Brands hittar du stilsäkert mode för alla tillfällen och heminredning för dig som älskar det lilla extra. De strävar efter att erbjuda det bästa urvalet av märkeskläder, skor och accessoarer för både kvinnor och män. Med över 100 kända svenska och internationella varumärken, hoppas de att du ska kunna hitta dina favoriter både för vardag, fritid, arbete och fest. Du hittar även ett kurerat utbud av heminredning online för dig som vill förgylla ditt hem med vacker dekoration, belysning och textilier.

Deras fysiska butik hittar du i Sickla Köpkvarter och är en av Nordens största multibrandbutiker. Deras mål är att erbjuda en shoppingupplevelse utöver det vanliga och att alltid hålla en hög servicenivå. Via deras hemsida bestofbrands.com kan du också handla de kläder just du är ute efter, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Best of Brands bakgrund

Best of Brands har sitt ursprung i klädkedjan Gustavssons herr- och juniorkläder som startades på 1920-talet. 1980 köptes bolaget upp och efter ägarbytet valde den nya ägaren att fokusera på en butik i Huddinge centrum.