Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Best of Brands.

Letar du efter de bästa Best of Brands-erbjudandena?

Om du letar efter de största Best of Brands-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Best of Brands eller andra butiker i kategorin Lyxmärken i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Best of Brands och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Lyxmärken, till exempel broschyren Pandora "Erbjudanden Pandora" giltig från från 3/11 till till 3/11.

Hitta Best of Brands kataloger i din stad

Andra Lyxmärken-kataloger

  • Logo Pandora
  • Logo Thomas Sabo
  • Logo Swarovski
  • Logo Ralph Lauren
  • Logo Karen Millen
  • Logo Hugo Boss

Best of Brands, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Best of Brands är en återförsäljare som säljer kläder för kvinnor, män och ungdomar.

Lär känna Best of Brands

Hos de på Best of Brands hittar du stilsäkert mode för alla tillfällen och heminredning för dig som älskar det lilla extra. De strävar efter att erbjuda det bästa urvalet av märkeskläder, skor och accessoarer för både kvinnor och män. Med över 100 kända svenska och internationella varumärken, hoppas de att du ska kunna hitta dina favoriter både för vardag, fritid, arbete och fest. Du hittar även ett kurerat utbud av heminredning online för dig som vill förgylla ditt hem med vacker dekoration, belysning och textilier.

Deras fysiska butik hittar du i Sickla Köpkvarter och är en av Nordens största multibrandbutiker. Deras mål är att erbjuda en shoppingupplevelse utöver det vanliga och att alltid hålla en hög servicenivå. Via deras hemsida bestofbrands.com kan du också handla de kläder just du är ute efter, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Best of Brands bakgrund

Best of Brands har sitt ursprung i klädkedjan Gustavssons herr- och juniorkläder som startades på 1920-talet. 1980 köptes bolaget upp och efter ägarbytet valde den nya ägaren att fokusera på en butik i Huddinge centrum.