Andra användare tittade även på

Hitta Best of Brands i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Best of Brands katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Lyxmärken

Privacy Policy

Andra Lyxmärken-butiker i din stad

Best of Brands, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Best of Brands är en återförsäljare som säljer kläder för kvinnor, män och ungdomar.

Lär känna Best of Brands

Hos de på Best of Brands hittar du stilsäkert mode för alla tillfällen och heminredning för dig som älskar det lilla extra. De strävar efter att erbjuda det bästa urvalet av märkeskläder, skor och accessoarer för både kvinnor och män. Med över 100 kända svenska och internationella varumärken, hoppas de att du ska kunna hitta dina favoriter både för vardag, fritid, arbete och fest. Du hittar även ett kurerat utbud av heminredning online för dig som vill förgylla ditt hem med vacker dekoration, belysning och textilier.

Deras fysiska butik hittar du i Sickla Köpkvarter och är en av Nordens största multibrandbutiker. Deras mål är att erbjuda en shoppingupplevelse utöver det vanliga och att alltid hålla en hög servicenivå. Via deras hemsida bestofbrands.com kan du också handla de kläder just du är ute efter, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Best of Brands bakgrund

Best of Brands har sitt ursprung i klädkedjan Gustavssons herr- och juniorkläder som startades på 1920-talet. 1980 köptes bolaget upp och efter ägarbytet valde den nya ägaren att fokusera på en butik i Huddinge centrum.

Fler erbjudanden från Lyxmärken

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor