Tiendeo official website

Erbjudanden Filippa K

Mer än en månad

  Erbjudanden av Filippa K

  Letar du efter de bästa Filippa K-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Filippa K-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Filippa K eller andra butiker i kategorin Lyxmärken i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Filippa K on Tiendeo. Bläddra i den senaste Filippa K-katalogen "Erbjudanden Filippa K" giltig från från 24/4 till till 24/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Lyxmärken-kataloger

  • Logo Dolce & Gabbana
  • Logo Alexander Wang
  • Logo Miu Miu
  • Logo Calvin Klein
  • Logo Pandora
  • Logo Armani

  Filippa K, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Filippa K är en svensk detaljhandelskedja för kläder som säljer mode för män och kvinnor i enkla och klassiska designer med hög kvalitet.

  Lär känna Fillipa K

  Filippa K är en av Nordens ledande modeföretag och har funnits sedan 90-talet. Filippa Ks kläder är ofta väldigt klassiska och enkla men i fint material som håller hög kvalitet. Filippa K säljer moderna kläder för både män och kvinnor från sitt eget varumärke.

  Filippa Ks öppettider är vardagliga och i nuläget finns det omkring ett 20-tal butiker runt om i Sverige, varav två är Filippa K outlets. Några av dem finns på platser så som exempelvis i Stockholm, Göteborg och Malmö.

  På sociala medier samt på filippa-k.com/se kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden, samt ta del av Filippa Ks rea och nyheter. Hemsidan håller enkel och klassisk stil, precis som Filippa Ks mode, och du kan beställa ur hela sortimentet med snabba och smidiga leveranser till hela Sverige.

  Filippa K erbjuder komplett mode för både män och kvinnor i modern och minimalistisk design. Populära kategorier är bland annat klänningarskor och jackor.

  Fillipa Ks bakgrund

  Företaget grundades 1993 av Filippa Knutsson, som även givit sitt namn till företaget.

  I Sverige har Filippa K cirka 310 anställda, och produkterna säljs hos över 700 butiker i 20 länder runt om i världen.

  Se mer på nätsidan för information om kläder, mode, butiker samt kontakt med Filippa Ks kundtjänst

  Hållbart mode med Fillipa K

  Allt arbete på Filippa K utgår från ramverket för cirkulärt mode. Deras riktlinje följer fyra principer: Reducera, reparera, återanvända och återvinnaGenom detta hoppas de bidra till en mer medveten konsumtion och på så sätt minska modebranschens skadliga miljöpåverkan. Det är en pågående process och de lär sig ständigt om hur de kan förbättra och förnya sitt arbete. Filippa K:s plagg är designade för att hålla över tid. Plagg med lång livslängd reducerar ytterligare konsumtion, vilket i sin tur leder till mindre koldioxidutsläpp, avfall och resursanvändning. Enligt en studie av Mistra Future Fashion kan du halvera ett plaggs miljöpåverkan genom att använda det dubbelt så många gånger.