Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Calvin Klein.

Letar du efter de bästa Calvin Klein-erbjudandena?

Om du letar efter de största Calvin Klein-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Calvin Klein eller andra butiker i kategorin Lyxmärken i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Calvin Klein och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Lyxmärken, till exempel broschyren Karen Millen "35% off new season ." giltig från från 2/2 till till 30/4.

Andra Lyxmärken-kataloger

  • Logo Filippa K
  • Logo Swarovski
  • Logo Karen Millen
  • Logo Affordable Luxury
  • Logo Louis Vuitton
  • Logo Ralph Lauren

Calvin Klein, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Calvin Klein, förkortat CK, är ett amerikanskt modehus som funnits sedan slutet av 1960-talet.

Lär känna Calvin Klein

Calvin Klein är ett känt varumärke runt om i världen. Företaget tillverkar och säljer produkter så som till exempel Calvin Klein underkläder, Calvin Klein parfym, Calvin Klein skor och Calvin Klein smycken.

Calvin Klein Sverige säljs via olika återförsäljare som till exempel Åhlens och Zalando, och det finns inga fysiska butiker. Men i olika e-handelsbutiker på nätet kan du enkelt hitta dig en Calvin Klein klocka, en Calvin Klein bikini eller en Calvin Klein väska.

Via sociala medier och den globala hemsidan calvinklein.com är det möjligt att ta del av aktuella kollektioner och nyheter. Calvin Klein är framför allt kända för sina underkläder, som är av hög kvalitet, bekväma och snygga.

Calvin Klein kläder säljs till män och kvinnor under det egna varumärket.

Calvin Kleins bakgrund

Företaget grundades 1968 av modedesignern Calvin Klein.

Modehuset har mer än 5 000 anställda och finns i flera länder i Europa, USA och Asien.

Calvin Klein använder sig ofta av kända personer i sin marknadsföring; bl.a. Kate Moss, Justin Bieber och den svenske fotbollsspelaren  Fredrik Ljungberg har varit ansikten i företagets kampanjer. 

Olika sätt att betala för din Calvin Klein produkt

Via deras hemsida calvinklein.com går det att betala på flera olika sätt. Just nu går det att välja mellan kreditkort, banköverföring och via paypal. 

När du väljer PayPal som betalningsmetod överförs du automatiskt till Paypal-webbplatsen. Om du har ett befintligt PayPal-konto kan du logga in med dina användardata för att bekräfta betalningen. Om du inte har ett PayPal-konto kan du registrera dig för ett och fortsätta med betalningen. Återbetalningar från returer kommer att bokas på det registrerade PayPal-kontot.