Reklam

Nyheter | Damer

6 dagar kvar

Letar du efter de bästa Calvin Klein-erbjudandena?

Om du letar efter de största Calvin Klein-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Calvin Klein eller andra butiker i kategorin Lyxmärken i din stad. Det finns för närvarande 7 Calvin Klein-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Calvin Klein-katalogen "Nyheter | Damer" giltig från 17/12/2022 till 14/02/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Lyxmärken-butiker

  • Logo Filippa K
  • Logo Swarovski
  • Logo Karen Millen
  • Logo Affordable Luxury
  • Logo Louis Vuitton
  • Logo Ralph Lauren

Calvin Klein, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Calvin Klein, förkortat CK, är ett amerikanskt modehus som funnits sedan slutet av 1960-talet.

Lär känna Calvin Klein

Calvin Klein är ett känt varumärke runt om i världen. Företaget tillverkar och säljer produkter så som till exempel Calvin Klein underkläder, Calvin Klein parfym, Calvin Klein skor och Calvin Klein smycken.

Calvin Klein Sverige säljs via olika återförsäljare som till exempel Åhlens och Zalando, och det finns inga fysiska butiker. Men i olika e-handelsbutiker på nätet kan du enkelt hitta dig en Calvin Klein klocka, en Calvin Klein bikini eller en Calvin Klein väska.

Via sociala medier och den globala hemsidan calvinklein.com är det möjligt att ta del av aktuella kollektioner och nyheter. Calvin Klein är framför allt kända för sina underkläder, som är av hög kvalitet, bekväma och snygga.

Calvin Klein kläder säljs till män och kvinnor under det egna varumärket.

Calvin Kleins bakgrund

Företaget grundades 1968 av modedesignern Calvin Klein.

Modehuset har mer än 5 000 anställda och finns i flera länder i Europa, USA och Asien.

Calvin Klein använder sig ofta av kända personer i sin marknadsföring; bl.a. Kate Moss, Justin Bieber och den svenske fotbollsspelaren  Fredrik Ljungberg har varit ansikten i företagets kampanjer. 

Olika sätt att betala för din Calvin Klein produkt

Via deras hemsida calvinklein.com går det att betala på flera olika sätt. Just nu går det att välja mellan kreditkort, banköverföring och via paypal. 

När du väljer PayPal som betalningsmetod överförs du automatiskt till Paypal-webbplatsen. Om du har ett befintligt PayPal-konto kan du logga in med dina användardata för att bekräfta betalningen. Om du inte har ett PayPal-konto kan du registrera dig för ett och fortsätta med betalningen. Återbetalningar från returer kommer att bokas på det registrerade PayPal-kontot.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Calvin Klein katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Lyxmärken

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

Ladda ner Tiendeo appenLadda ner Tiendeo appen

© 2023 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona