Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Calvin Klein katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Lyxmärken-butiker online

Calvin Klein, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Calvin Klein, förkortat CK, är ett amerikanskt modehus som funnits sedan slutet av 1960-talet.

Lär känna Calvin Klein

Calvin Klein är ett känt varumärke runt om i världen. Företaget tillverkar och säljer produkter så som till exempel Calvin Klein underkläder, Calvin Klein parfym, Calvin Klein skor och Calvin Klein smycken.

Calvin Klein Sverige säljs via olika återförsäljare som till exempel Åhlens och Zalando, och det finns inga fysiska butiker. Men i olika e-handelsbutiker på nätet kan du enkelt hitta dig en Calvin Klein klocka, en Calvin Klein bikini eller en Calvin Klein väska.

Via sociala medier och den globala hemsidan calvinklein.com är det möjligt att ta del av aktuella kollektioner och nyheter. Calvin Klein är framför allt kända för sina underkläder, som är av hög kvalitet, bekväma och snygga.

Calvin Klein kläder säljs till män och kvinnor under det egna varumärket.

Calvin Kleins bakgrund

Företaget grundades 1968 av modedesignern Calvin Klein.

Modehuset har mer än 5 000 anställda och finns i flera länder i Europa, USA och Asien.

Calvin Klein använder sig ofta av kända personer i sin marknadsföring; bl.a. Kate Moss, Justin Bieber och den svenske fotbollsspelaren  Fredrik Ljungberg har varit ansikten i företagets kampanjer. 

Olika sätt att betala för din Calvin Klein produkt

Via deras hemsida calvinklein.com går det att betala på flera olika sätt. Just nu går det att välja mellan kreditkort, banköverföring och via paypal. 

När du väljer PayPal som betalningsmetod överförs du automatiskt till Paypal-webbplatsen. Om du har ett befintligt PayPal-konto kan du logga in med dina användardata för att bekräfta betalningen. Om du inte har ett PayPal-konto kan du registrera dig för ett och fortsätta med betalningen. Återbetalningar från returer kommer att bokas på det registrerade PayPal-kontot.