Andra användare tittade även på

Hitta Burberry i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Burberry katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Lyxmärken-butiker i Din stad

Burberry, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Burberry är ett brittiskt lyxvarumärke som tillverkar och säljer kläder och accessoarer av hög kvalitet.

Lär känna Burberry

Modeföretaget är kända för den klassiska Burberry trenchcoaten, och även sitt kännetecknade rutmönster Nova Check i beige, vitt, svart och rött. Försäljningen omfattar allt från Burberry glasögon, Burberry klockor, Burberry Parfym till Burberry stövlar.  

Burberry Sverige har endast en butik: Burberry Stockholm som finns på Biblioteksgatan 6, och det finns även flera återförsäljare som säljer Burberry produkter. På den globala hemsidan burberry.com är det möjligt att beställa även till Sverige.

Via sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Burberrys rea och nyheter. Varorna håller ofta höga priser, men via Burberry outlets kan du fynda produkter med 50 – 70 % rabatt.

Andra populära produkter är: Burberry väska, Burberry jacka, Burberry halsduk och Burberry sjal.

Burberrys bakgrund

Företaget grundades 1856 i Hampshire av Thomas Burberry.

Burberry är ett stort företag inom modebranschen och har över 70 lyxbutiker världen över.

Burberrys träningskläder säljs under namnet Burberry Sport.

Burberry tar ansvar

Burberry har ett långvarigt åtagande för hållbarhet och stöder ett brett utbud av sociala och miljömässiga program. Dessa program, som täcker vår verksamhet, deras försörjningskedja och sträcker sig till samhällen runt omkring dem, är utformade för att driva positiva förändringar och bygga en mer hållbar framtid genom kontinuerlig innovation och samarbete. Att bekämpa slaveri och människohandel är kärnan i denna agenda. Som en del av deras nuvarande femåriga ansvarsstrategi satte de ambitiösa mål för 2022, med fokus på att ta itu med deras mest materiella sociala och miljömässiga konsekvenser, samtidigt som de stödde Burberry Foundation för att främja innovation och förändra människors liv i deras samhällen.