Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Alexander Wang.

Letar du efter de bästa Alexander Wang-erbjudandena?

Om du letar efter de största Alexander Wang-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Alexander Wang eller andra butiker i kategorin Lyxmärken i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Alexander Wang och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Lyxmärken, till exempel broschyren Hugo Boss "Erbjudanden Hugo Boss" giltig från från 2/5 till till 2/5.

Andra Lyxmärken-kataloger

  • Logo Pandora
  • Logo Thomas Sabo
  • Logo Swarovski
  • Logo Ralph Lauren
  • Logo Karen Millen
  • Logo Hugo Boss

Alexander Wang, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Alexander Wang är ett lyxigt klädmärke vars kläder designas av designern med samma namn. Här finner du kläder för både kvinnor och män

Lär känna Alexander Wang

Efter att ha designat en kollektion från hösten 2008 med svart som den dominerande färgen designade han sin vårkollektion 2009 med ljusa färger som orange, dammig lila, vatten och hetrosa.  Under tiden har han återgått till att använda huvudsakligen svarta tyger och hyllas ofta för att ha uppvisat enastående skräddarsydda färdigheter.

Alexander Wangs första flaggskeppsbutik öppnade i SoHo , Lower Manhattan , den 17 februari 2011. Vissa har noterat att Wang har hjälpt till att föryngra ett annars upplöst område till modets episod på Lower Manhattan.

Alexander Wang är ett lyxigt klädmärke vars kläder designas av designern med samma namn. Här finner du kläder för både kvinnor och män. Här finns exempelvis blusar, skjortor, kläningar, byxor och tröjor.

Kedjan är ett lyxmärke som i Sverige säljer sina kläder via flera olika återfösäljare, men även via den globala hemsidan alexanderwang.com där du hittar deras hela sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.


Alexander Wangs bakgrund

Wang startade sitt Alexander Wang-varumärke 2005 och blev en framträdande plats efter att ha tilldelats CFDA / Vogue Fashion Fund 2008.