Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Alexander Wang.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Alexander Wang katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Lyxmärken

Privacy Policy

Andra Lyxmärken-butiker online

Alexander Wang, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Alexander Wang är ett lyxigt klädmärke vars kläder designas av designern med samma namn. Här finner du kläder för både kvinnor och män

Lär känna Alexander Wang

Efter att ha designat en kollektion från hösten 2008 med svart som den dominerande färgen designade han sin vårkollektion 2009 med ljusa färger som orange, dammig lila, vatten och hetrosa.  Under tiden har han återgått till att använda huvudsakligen svarta tyger och hyllas ofta för att ha uppvisat enastående skräddarsydda färdigheter.

Alexander Wangs första flaggskeppsbutik öppnade i SoHo , Lower Manhattan , den 17 februari 2011. Vissa har noterat att Wang har hjälpt till att föryngra ett annars upplöst område till modets episod på Lower Manhattan.

Alexander Wang är ett lyxigt klädmärke vars kläder designas av designern med samma namn. Här finner du kläder för både kvinnor och män. Här finns exempelvis blusar, skjortor, kläningar, byxor och tröjor.

Kedjan är ett lyxmärke som i Sverige säljer sina kläder via flera olika återfösäljare, men även via den globala hemsidan alexanderwang.com där du hittar deras hela sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.


Alexander Wangs bakgrund

Wang startade sitt Alexander Wang-varumärke 2005 och blev en framträdande plats efter att ha tilldelats CFDA / Vogue Fashion Fund 2008. 

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2021 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona

Användarvillkor