Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Pocketshop.

Letar du efter de bästa Pocketshop-erbjudandena?

Om du letar efter de största Pocketshop-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Pocketshop eller andra butiker i kategorin Böcker och Kontorsmaterial i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Pocketshop och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Böcker och Kontorsmaterial, till exempel broschyren Akademibokhandeln "SVERIGES STÖRSTA BOKREA" giltig från från 16/2 till till 31/12.

Andra Böcker och Kontorsmaterial-kataloger

  • Logo Bookbinder Design
  • Logo Nordicink
  • Logo Pocketshop
  • Logo Lär & Lek
  • Logo Vistaprint
  • Logo Bokus

Pocketshop, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Pocketshop säljer bra och billiga böcker för dig att läsa exempelvis på din resa.

Lär känna Pocketshop

I deras små lila butiker hittar du tusentals fria, glada, sorgliga, seriösa och galna ord och tankar som mynnat ut i tusentals böcker. Böcker som spänner över vitt skilda områden. Trots att orden i alla dessa böcker vägts och formulerats på så olika sätt, har de en sak gemensamt. De hade inte varit möjliga om det inte var för demokratin och en av demokratins viktigaste hörnstenar – friheten att ha en åsikt och friheten att uttrycka den.

Pocketshop uppfann inte pocketboken, men de gillar den skarpt! Läsning som är tillgänglig för alla och inte kostar skjortan. Den är sällskapet på mångas livsresa, oavsett klass, destination eller färdsätt.

De gillar även pocketboken och det tryckta ordet för att läsaren själv kan bestämma i vilken takt berättelsen ska rusa fram. Kanske vill man stanna upp ett ögonblick för att smaka på ett speciellt ord. Kanske läsa om en mening. Butikernas öppettider är varadgliga och de finns på platser så som Stockholm, Malmö och Göteborg. På hemsidanpocketshop.se kan du finna vilka böcker som finns inne i butikerna just nu, men även finna nyheter, erbjudanden och presentkort.

Pocketshops bakgrund

1989 öppnade Pocket Shop sin första butik på Centralstationen i Stockholm.