Tiendeo official website

Lär & Lek giveaway .

Mer än en månad

  Letar du efter de bästa Lär & Lek-erbjudandena?

  Om du letar efter de största Lär & Lek-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Lär & Lek eller andra butiker i kategorin Böcker och Kontorsmaterial i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Lär & Lek on Tiendeo. Bläddra i den senaste Lär & Lek-katalogen "Lär & Lek giveaway ." giltig från från 1/2 till till 4/4 och börja spara pengar nu!

  Andra Böcker och Kontorsmaterial-kataloger

  • Logo Akademibokhandeln
  • Logo Lyreco
  • Logo Adlibris
  • Logo Office Depot
  • Logo Pressbyrån
  • Logo Bokus

  Lär & Lek, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

  Lär & Lek är en internettbutik som säljer olika innovativa sätt att leka och lära i exempelvis skolmiljö

  Lär känna Lek & Lär

  Lek & Lär har nu funnits i 23 år på den svenska läromedelsmarknaden och deras målsättning är att kontinuerligt erbjuda innovativa produkter. Deras produkter är noggrant utvalda och de sätter stor vikt vid kvalité, enkelhet och säkerhet.

  Besök gärna deras internetbutik där du finner hela deras produktutbud samt en fyndsida och de hoppas att du får en intressant och givande stund.

  Lär & Lek är en internettbutik som säljer olika innovativa sätt att leka och lära i exempelvis skolmiljö. De har produkter som fungerar inom de flesta skolämnen. Exempelvis mattematik, språk, skriva och rita, ljud och bild, programering, samt spel.

  Via hemsidan lar-lek.se finner du allt du letar efter inom området lek och lärande. Här finner du dessutom nyheter, erbjudanden och kampanjer.

  Lek & Lärs bakgrund

  Lek & Lär har funnits i 23 år på den svenska läromedelsmarknaden och deras målsättning är att kontinuerligt erbjuda innovativa produkter.