Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Lär & Lek.

Letar du efter de bästa Lär & Lek-erbjudandena?

Om du letar efter de största Lär & Lek-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Lär & Lek eller andra butiker i kategorin Böcker och Kontorsmaterial i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Lär & Lek och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Böcker och Kontorsmaterial, till exempel broschyren Akademibokhandeln "SVERIGES STÖRSTA BOKREA" giltig från från 16/2 till till 31/12.

Andra Böcker och Kontorsmaterial-kataloger

  • Logo Pressbyrån
  • Logo Adlibris
  • Logo Office Depot
  • Logo Akademibokhandeln
  • Logo Lyreco
  • Logo Pocketshop

Lär & Lek, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Lär & Lek är en internettbutik som säljer olika innovativa sätt att leka och lära i exempelvis skolmiljö

Lär känna Lek & Lär

Lek & Lär har nu funnits i 23 år på den svenska läromedelsmarknaden och deras målsättning är att kontinuerligt erbjuda innovativa produkter. Deras produkter är noggrant utvalda och de sätter stor vikt vid kvalité, enkelhet och säkerhet.

Besök gärna deras internetbutik där du finner hela deras produktutbud samt en fyndsida och de hoppas att du får en intressant och givande stund.

Lär & Lek är en internettbutik som säljer olika innovativa sätt att leka och lära i exempelvis skolmiljö. De har produkter som fungerar inom de flesta skolämnen. Exempelvis mattematik, språk, skriva och rita, ljud och bild, programering, samt spel.

Via hemsidan lar-lek.se finner du allt du letar efter inom området lek och lärande. Här finner du dessutom nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Lek & Lärs bakgrund

Lek & Lär har funnits i 23 år på den svenska läromedelsmarknaden och deras målsättning är att kontinuerligt erbjuda innovativa produkter.