Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Lyreco.

Letar du efter de bästa Lyreco-erbjudandena?

Om du letar efter de största Lyreco-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Lyreco eller andra butiker i kategorin Böcker och Kontorsmaterial i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Lyreco och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Böcker och Kontorsmaterial, till exempel broschyren Bokus "Bokus" giltig från från 22/4 till till 10/5.

Andra Böcker och Kontorsmaterial-kataloger

  • Logo Akademibokhandeln
  • Logo Lyreco
  • Logo Adlibris
  • Logo Office Depot
  • Logo Pressbyrån
  • Logo Bokus

Lyreco, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Staples är en kedja som säljer allt inom pappers- och kontorsmaterial. Staples finns internationellt och i Sverige.

Lär känna Staples

Staples är ett amerikanskt företag och världens största leverantör av kontorsmaterial. Staples Sweden AB har ett antal butiker runt omkring i Sverige. Kedjan säljer även produkter i Staples online shop och via postorder/kampanjorder, och vänder sig både till privatpersoner och företag.

Staples öppettider är vardagliga och i nuläget finns det över tio Staples butiker runt om i landet. Några av dem är finns på platser så som exempelvis i StockholmLund och Borås.

På sociala medier och på staples.se kan man följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Staples rea och nyheter. Staples har även olika produktkataloger för möbler, kontorsmaterial och skola och hobby.  

Till sortimentet hör allt för kontor, hobby och skola, från flera kända varumärken, så som till exempel Samsung, Apple och HP. Några av produktkategorierna är möbler, papper, teknik, bläck och toner.

Staples bakgrund

Företaget grundades maj 1986 av Leo Kahn och Thomas G Stemberg. Som slogan har de ”Make more happen.”

Staples har mer än 44 000 anställda och över 3 900 butiker globalt.

Se mer på hemsidan för information om butiker, utbud och kontakt med Staples kundservice. Se även katalogen för rabattkoder och erbjudanden.

Staple ger dig en rad specialerbjudanden

Staple har många olika typer av specialerbjudanden och kampanjer. Så passa på att kolla in månadens kampanjer som finns på deras hemsidan och via deras katalog. Om du prenumenerar på deras exklusiva erbjudanden så får du 100 kronor i rabatt. Dessutom finns många fördelar med att beställa varorna online. De erbjuder en snabb och tillförlitlig service, från inköp till leverans, så att du kan driva din verksamhet utan avbrott. Dessutom vet de att varje krona räknas. Därför justerar de sina priser med noggrannhet för att du ska få bästa möjliga pris. Om du skulle hitta en identisk produkt till ett lägre pris kommer de att matcha det.