Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Adlibris.

Letar du efter de bästa Adlibris-erbjudandena?

Om du letar efter de största Adlibris-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Adlibris eller andra butiker i kategorin Böcker och Kontorsmaterial i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Adlibris och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Böcker och Kontorsmaterial, till exempel broschyren Akademibokhandeln "SVERIGES STÖRSTA BOKREA" giltig från från 16/2 till till 31/12.

Hitta Adlibris kataloger i din stad

Andra Böcker och Kontorsmaterial-kataloger

  • Logo Pressbyrån
  • Logo Adlibris
  • Logo Office Depot
  • Logo Akademibokhandeln
  • Logo Lyreco
  • Logo Pocketshop

Adlibris, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Vilken av de senaste 8 Nobelprisvinnarna i litteratur har sålt bäst hos Adlibris?

Ett Nobelpris innebär ofta en ökad försäljning och ett stort antal nya läsare. Den digitala bokhandeln sammanställde nyligen de 8 senaste Nobelprisvinnarna i litteratur samt hur bra de sålt hos Adlibris jämfört med varandra.

Det finns en solklar vinnare – Alice Munro är den som sålt allra bäst av de senaste årens Nobelpristagare! Hon har också fortsatt sälja bra, även efter att tid passerat sedan hon vann priset. Munro följs av Patrick Modiano och Tomas Tranströmer, och dessa tre författare står faktiskt för 45 % av den totala försäljningen av Nobelprislitteratur de senaste 8 åren.

Det är också tydligt att priset ger en ordentlig skjuts i både popularitet och försäljning, vilket Tranströmer är ett bra exempel på. Även om han inte är den vinnare som sålt bäst, ökade försäljningen av hans böcker med hela 167 % efter att han vunnit priset!

Adlibris grundades år 1997 och är idag Nordens ledande internetbokhandel. Företaget levererar varje dag omkring 20 000 böcker runtom i Norden, och kedjan har ett utbud på hela 10 miljoner titlar!

På sociala medier och på hemsidan kan man följa aktuella kampanjer så som Adlibris rabattkod samt ta del av Adlibris rea     

Förutom fysiska och e-böcker har Adlibris även ett utbud av nedladdningsbara ljudböcker och CD-böcker. Adlibris opererar även inom e-böcker. Butiken har lanserat en egen läsplatta, Letto, för denna marknad. På Letto kan du smidigt läsa din senaste e-bok.

Adlibris Bokhandel AB grundades 1997 av Pär Svärdson, Fabian Fischer, Johan Arvidsson och Christian Lauritzen.

Huvudkontoret finns i Stockholm och antalet anställda är cirka 170. Adlibris har även verksamhet i Finland och Norge.

Adlibris Student erbjuder billig kurslitteratur, snabba leveranser och exklusiva erbjudanden och Adlibris studentlitteratur har Sveriges största utbud.