Tiendeo official website

Reklam

Adlibris Erbjudande Bok Rea

11 dagar kvar

Letar du efter de bästa Adlibris-erbjudandena?

Om du letar efter de största Adlibris-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Adlibris eller andra butiker i kategorin Böcker och Kontorsmaterial i din stad. Just nu finns det 1 katalog från Adlibris on Tiendeo. Bläddra i den senaste Adlibris-katalogen "Adlibris Erbjudande Bok Rea" giltig från 16/03/2023 till 31/03/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Böcker och Kontorsmaterial-butiker

  • Logo Akademibokhandeln
  • Logo Staples
  • Logo Adlibris
  • Logo Office Depot
  • Logo Pressbyrån
  • Logo Bokus

Adlibris, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Vilken av de senaste 8 Nobelprisvinnarna i litteratur har sålt bäst hos Adlibris?

Ett Nobelpris innebär ofta en ökad försäljning och ett stort antal nya läsare. Den digitala bokhandeln sammanställde nyligen de 8 senaste Nobelprisvinnarna i litteratur samt hur bra de sålt hos Adlibris jämfört med varandra.

Det finns en solklar vinnare – Alice Munro är den som sålt allra bäst av de senaste årens Nobelpristagare! Hon har också fortsatt sälja bra, även efter att tid passerat sedan hon vann priset. Munro följs av Patrick Modiano och Tomas Tranströmer, och dessa tre författare står faktiskt för 45 % av den totala försäljningen av Nobelprislitteratur de senaste 8 åren.

Det är också tydligt att priset ger en ordentlig skjuts i både popularitet och försäljning, vilket Tranströmer är ett bra exempel på. Även om han inte är den vinnare som sålt bäst, ökade försäljningen av hans böcker med hela 167 % efter att han vunnit priset!

Adlibris grundades år 1997 och är idag Nordens ledande internetbokhandel. Företaget levererar varje dag omkring 20 000 böcker runtom i Norden, och kedjan har ett utbud på hela 10 miljoner titlar!

På sociala medier och på hemsidan kan man följa aktuella kampanjer så som Adlibris rabattkod samt ta del av Adlibris rea     

Förutom fysiska och e-böcker har Adlibris även ett utbud av nedladdningsbara ljudböcker och CD-böcker. Adlibris opererar även inom e-böcker. Butiken har lanserat en egen läsplatta, Letto, för denna marknad. På Letto kan du smidigt läsa din senaste e-bok.

Adlibris Bokhandel AB grundades 1997 av Pär Svärdson, Fabian Fischer, Johan Arvidsson och Christian Lauritzen.

Huvudkontoret finns i Stockholm och antalet anställda är cirka 170. Adlibris har även verksamhet i Finland och Norge.

Adlibris Student erbjuder billig kurslitteratur, snabba leveranser och exklusiva erbjudanden och Adlibris studentlitteratur har Sveriges största utbud.

bell

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Adlibris katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Böcker och Kontorsmaterial

Privacy Policy