Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Nordicink.

Letar du efter de bästa Nordicink-erbjudandena?

Om du letar efter de största Nordicink-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Nordicink eller andra butiker i kategorin Böcker och Kontorsmaterial i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Nordicink och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Böcker och Kontorsmaterial, till exempel broschyren Akademibokhandeln "SVERIGES STÖRSTA BOKREA" giltig från från 16/2 till till 31/12.

Andra Böcker och Kontorsmaterial-kataloger

  • Logo Pressbyrån
  • Logo Adlibris
  • Logo Office Depot
  • Logo Akademibokhandeln
  • Logo Lyreco
  • Logo Pocketshop

Nordicink, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Nordicink som tidigare hette kontoret erbjuder det mesta för ditt kontor

Lär känna Nordicink

Varför betala mer än du behöver? Hos Nordicink köper du bläckpatroner, toner och lasertoner, både kompatibla och original, till ett av de bästa priserna på marknaden. Passa också på att handla dina datatillbehör och kontorsvaror hos dem. På så sätt sparar du både tid och pengar.

Deras butik Kontoret.se som drivits i Nordicink´s regi sedan 2013 kommer från och med nu fortsätta sin försäljning via hemsidan  Nordicink.se.

De vill i och med detta samla sitt breda sortiment av skrivartillbehör och kontorsvaror under deras huvudbutik Nordicink.se. De behåller givetvis sina låga priser, Sin goda service och deras snabba leveranser. Om du saknar någon produkt på Nordicink.se så är du varmt välkommen att kontakta deras kundtjänst så hjälper de dig.

hemsidan finner du därmed hela deras sortiment, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Nordicinks bakgrund

Föregångaren till Nordicink, PRINT IT, startades 1998 som ett skolprojekt inom ramen för ung företagsamhet. Grundare var Marcus Thomasson, Marcello Vega och Kristian Magnusson. Affärsidén var att sälja påfyllningsbläck till bläckpatroner.