Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Bokus.

Letar du efter de bästa Bokus-erbjudandena?

Om du letar efter de största Bokus-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bokus eller andra butiker i kategorin Böcker och Kontorsmaterial i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Bokus och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Böcker och Kontorsmaterial, till exempel broschyren Akademibokhandeln "SVERIGES STÖRSTA BOKREA" giltig från från 16/2 till till 31/12.

Andra Böcker och Kontorsmaterial-kataloger

  • Logo Pressbyrån
  • Logo Adlibris
  • Logo Office Depot
  • Logo Akademibokhandeln
  • Logo Lyreco
  • Logo Pocketshop

Bokus, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Bokus är en internetbokhandel som har online försäljning av billiga böcker.

Lär känna Bokus

Bokus, eller Akademibokhandeln Bokus, är en svensk internetbokhandel med ett omfattande boksortiment. Några av bokkategorierna är bland annat Barn & tonår, Deckare, Djur & natur, och Mat & dryck.

Företaget har ingen fysisk bokhandel, men tillhör Akademibokhandelsgruppen, i vilken det finns andra fysiska butiker. Bokus upprätthåller även lagerrensning- sektionen där man kan fynda böcker till riktigt låga priser.  

På sociala medier och på hemsidan kan man följa aktuella Bokus erbjudande samt hålla sig uppdaterad om Bokus rea.

Bokus säljer böcker. Till Bokus sortiment hör flertalet kända titlar och författare, såsom Camilla Läckberg, Nora Roberts och Lars Kepler. Du kan även köpa ljud- och e-böcker. Bokus student erbjuder studentlitteratur till låga priser och snabba leveranser. 

Bokus bakgrund

Företaget grundades i augusti 1997 av Kajsa Leander och Ernst Malmsten.

I Sverige har Bokus ett 70-tal anställda, och sedan 2006 levererar företaget böcker även utanför Sverige.

Bokus lanserade 2010 ett antal mobila applikationer, för både Iphone, Ipad och Android. Dito-appen har utsetts till Sveriges bästa tjänst för e-böcker och erbjuder över 500 000 svenska och engelska ljudböcker.