Tiendeo official website
Registrera dig för vårt nyhetsbrev
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Nordea.

Letar du efter de bästa Nordea-erbjudandena?

Om du letar efter de största Nordea-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Nordea eller andra butiker i kategorin Banker i din stad. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och håll dig informerad om nya erbjudanden från Nordea och bli först med att få reda på de bästa erbjudandena på nätet. Medan du väntar kan du bläddra i de senaste katalogerna i kategorin Banker, till exempel broschyren "" giltig från till .

Andra Banker-kataloger

  • Logo Swedbank
  • Logo Handelsbanken
  • Logo Länsförsäkringar
  • Logo Skandinaviska Enskilda Banken
  • Logo Nordea
  • Logo Resurs Bank

Nordea, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Nordea har lanserat en app som har som syfte att hjälpa kunden hantera sitt bankkonto.

Nordeas bankapplikation lanserades i december 2015, och användaren loggar in i appen med hjälp av Touch ID. Appen har minst sagt mottagits väl – på bara tre månader hade den över 10 miljoner användningar i Norden! I genomsnitt använder kunder appen 20 gånger i månaden. Appen fungerar både för iOS och Android och innehåller utöver bankärenden bland annat en chattfunktion, där användaren kan chatta med personal från Mobilbanken.

Utöver Touch ID-funktionen har Nordea också introducerat Shake-to-logout-funktionen. Denna innebär att man skakar telefonen för att logga ut, och kort efter att funktionen introducerats hade den används närmare 2 miljoner gånger, vilket motsvarar hela 40 dagars skakande!

Överlag tycks de mobila sätten att hantera bankkonton bli alltmer populära. Data pekar på att tjänsternas användning växer för varje år, även om det finns vissa skillnader länder emellan. I Storbritannien kan vi till exempel se att anpassningen till mobila banktjänster ligger på 38 %. 

Nordea är en nordisk bank- och finanskoncern som etablerades år 2000 genom en sammanslagning av tre banker. Koncernen är den största i sitt slag i norra Europa!

Nordea Kundcenter Privat nås alla dagar, dygnet runt. Även via Facebook kan man kommunicera med Nordea kundtjänst dygnet runt.

Nordea tillhandahåller investeringstjänster, däribland fonder, samt betaltjänster, så som utgivandet av bankkort. Du kan även använda bankens internettjänster på nordea.se och även bank mobil i din mobiltelefon.

Banken etablerades 2000 och har kontor över hela Sverige. Några av dem är Nordea StockholmNordea UppsalaNordea Göteborg och Nordea Malmö.

I Sverige har Nordea över 30 000 anställda och affärsbanken har verksamhet i hela Norden, samt de nya europeiska marknaderna Estland, Lettland, Litauen och Ryssland.

Nordeas internetbank hör till världens största med mer än 6,2 miljoner användare och 260 miljoner transaktioner per år.