Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Headspot katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Skönhet och Parfym-butiker i Din stad

Headspot, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Headspot ger dig alla dina skönhetsprodukter online på ett och samma ställe.

Lär känna Headspot

Headspots affärsidé är att kunna erbjuda kunden en helhetslösning inom hårvård i kombination med skönhet och make-up av högsta kvalitet. De har ständigt utbildningar för sina frisörer och ett brett utbud av de mest exklusiva produkterna för att skapa en komplett salong som håller en hög servicenivå i kvalité och kreativitet där service prioriteras i allra högsta grad. De har ständigt kampanjer och erbjudanden till marknadens bästa priser för att alla ska kunna hitta något hos Headspot. Headspots vision är att bli Nordens ledande frisörkedja, och de befinner sig i ett skede där de växer och har fullt av nya möjligheter och idéer för att utveckla i snabb takt.

Hos Headspot handlar du hårvård, hudvård, parfym & doft, make-up och värmeverktyg prisvärt och enkelt. Deras breda sortiment innehåller allt från vård, styling, accessoarer till smink, parfymer och elektronik. Du handlar snabbt, säkert och bekvämt direkt på nätet. Detta gör du via hemsidan headspot.com

Headspots bakgrund

Den första etableringen öppnades redan 1992 och sedan dess har de stadigt expanderat. De har tagit över alla Hair&Face Stockholm salongerna samt minomin salongerna för att bli en av marknadens största aktörer.

Nyheter från Headshot

Med över 90% naturliga ingredienser och återvinningsbara förpackningar lanserar Paul Mitchell sin nya linje Clean Beauty. Schampon, balsam och inpackningar som täcker de flesta av dina behov, fullpackade med naturliga ingredienser som gör sitt jobb. Alla produkterna är veganska, bra för dig och bra för vår miljö. Testa nu - du får hela 30% rabatt om du köper minst två valfria produkter

Extreme Bleach Recovery är tre nyheter från Redken till alla som blekt håret kanske lite för mycket eller där håret blivit skadat av  blekningen. Det finns schampo, en lagande inpackning och så avslutar men med en leave-in kräm. Efter behandling är håret jämnare i strukturen och ser friskare ut. 

Fler erbjudanden från Skönhet och Parfym