Favorit

Bredbandsbolaget | rabattkoder, erbjudanden och katalog

Favorit
Vi är på väg att publicera erbjudanden från Bredbandsbolaget

Kataloger Elektronik och vitvaror

Intressant att veta om Bredbandsbolaget ...

För den som söker bredbandstjänster är Bredbandsbolaget en stark aktör på marknaden, inte minst på grund av att de erbjuder snabbt WiFi!

Lär känna Bredbandsbolaget

Bredbandsbolaget är en del av Telenor-gruppen. Syftet med gruppen är att hjälpa människor att kommunicera bättre. Med kunden i focus erbjuder man tjänster såsom datatrafik, fast telefoni och mobiltelefoni till företag såväl som privatpersoner. 

Telenorkoncernen är en internationell leverantör av kommunikationstjänster. Man har mobilverksamhet i 13 länder, däribland Norden, Central- och Östeuropa samt Asien. Koncernen är en av världens största mobiloperatörer med omkring 208 miljoner mobilabonnemang och cirka 36 tusen anställda världen över!

Bredbandsbolaget erbjuder bredband med höga hastigheter för internet, mobiltelefoni, Bredbandsbolaget-TV och andra tjänster. I nuläget har man omkring 475 tusen anslutna hushåll runtom i Sverige.

 

Bredbandsbolagets bakgrund

Bredbandsbolagets historia sträcker sig tillbaks till 1998, då bolaget grundades av bland andra Jonas Birgersson. Ett år senare blev man ett eget aktiebolag. Därefter följde en snabb expansion, både gällande tjänster och antal anslutna kunder.  År 2003 lanserade man till exempel fast telefoni, och året därpå TV-sändningar via bredbandsnät. År 2005 förvärvades man sedan av norska Telenor, och idag är man därmed en del av Telenorgruppen! 

Bredbandsbolaget erbjuder WiFi i toppklass!

År 2016 lanserades en ny router, Technicolor 799 Xtream. Denna har hyllats från flera håll, inte minst hos den oberoende testsajten Bäst-i-Test. Hastighetstesterna visade att just denna modell var hela 38 % snabbare än övriga modeller i testet, vilket gör att man nu kan kalla den WiFi No 1.

Testerna genomfördes i en professionell radiohall där man gjorde hundratals mätningar med olika enheter: iPad Mini, Samsung S6 och Macbook. För att kunna erbjuda ett så rättvist resultat som möjligt var testmiljön helt fri från yttre störningar. Technicolor 799 Xtream vann, både när det kom till topphastighet och medelhastighet. 

Ladda ner Tiendeo appen

© 2018 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Bredbandsbolaget katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy