ToysRus
ToysRus

ToysRus - Rabattkoder, erbjudanden och katalog

Vi är på väg att publicera erbjudanden från ToysRus

Hitta ToysRus i Din stad

Intressant att veta om ToysRus ...

ToysRus är leksakskedjan som lyckas roa både stora och små! Här finns allt du kan tänka dig i leksaksväg – allt från gosedjur till utomhuslek till maskeradkläder!

Lär känna ToysRus

Leksakskedjan ToysRus säljer leksaker för barn i åldrarna 0-12. Populära leksaker är bland annat cyklar, rullskridskor och dockor. Man hittar också utomhusleksaker och maskeradkläder – perfekt för den som ska på Halloween-kalas. 

Till sortimentet hör kända märken, såsom Lego, Barbie, Fisher Price och Playmobil. Kedjans affärsidé bygger på att erbjuda ett brett sortiment leksaker till låga priser.

ToysRus öppettider tenderar att vara breda breda, men för den som hellre handlar från hemmets lugna vrå finns även en nätbutik tillgänglig via hemsidan, toysrus.se! 

 

ToysRus bakgrund

År 1987 öppnade TOP-TOY sin första butikskedja i Danmark. Denna hette SUPERLEG och var mycket omtyckt bland kunderna på grund av sitt annorlunda koncept. År 1996 ingick man ett avtal med ToysRus, och SUPERLEG-butikerna blev ToysRus-butiker!

Idag finns över 50 butiker runtom i Norden, och år 2012 tillkom dessutom webbutiker i Sverige, Danmark, Norge och Finland!

ToysRus har över 113 000 anställda globalt och verksamhet i fler än 29 länder. I nuläget finns det 16 butiker i Sverige. Några av dem är ToysRus Malmö, ToysRus Västerås och ToysRus Barkarby.

Fokus på hållbarhet

ToysRus har ett stort fokus på hållbarhet. Det innebär bland annat att kunden kan vara säker på att få tillgång till ett bra sortiment som kommer ur ett gott, och ofta långt samarbete med leverantören. Andra faktorer som är viktiga för kedjan är att leksakerna ska vara roliga, utbildande och säkra. Dessutom bör de göra så liten inverkan på miljön som bara är möjligt, och detta kräver att en rad förebyggande åtgärder vidtas innan leksakerna finns ute till försäljning.

Kedjan har exempelvis koll på sina fabriker, så att det dels råder acceptabla arbetsförhållanden, där mänskliga rättigheter står i fokus. För att se till att alla etiska krav följs, finns ett särskilt team som arbetar med dessa frågor. Det finns också ett team som istället fokuserar på leksakernas säkerhet, då det är viktigt för kedjan att barnen kan leka med dem på ett tryggt sätt. Det finns därför ett testteam, vars uppgift är att testa leksakerna innan de kommer till försäljning. Här kontrolleras såväl den fysiska säkerheten som den kemiska – nivåerna av kemikalier måste möta regelverkens anvisningar.

Många av leksakerna kommer från Asien, och för att vara miljövänliga i den mån det är möjligt vidtar man vissa åtgärder gällande transport. Man använder sig exempelvis inte av flygfrakt, eftersom det i längden skulle medföra alltför stora koldioxidutsläpp. 

Andra Leksaker och barnartiklar-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Leksaker och barnartiklar

Ladda ner Tiendeo appen

Följ Tiendeo

Tack vare våra cookies kan vi hela tiden förbättra Tiendeo. Genom att fortsätta surfa godkänner du användningen av dem. Visa information