ToysRus
ToysRus

ToysRus - Rabattkoder, erbjudanden och katalog

Vi är på väg att publicera erbjudanden från ToysRus

Skriv upp dig för att få koll på när!

Hitta ToysRus i Din stad

Intressant att veta om ToysRus ...

ToysRus är leksakskedjan som lyckas roa både stora och små! Här finns allt du kan tänka dig i leksaksväg – allt från gosedjur till utomhuslek till maskeradkläder!

Lär känna ToysRus

Leksakskedjan ToysRus säljer leksaker för barn i åldrarna 0-12. Populära leksaker är bland annat cyklarrullskridskor och dockor. Man hittar också utomhusleksaker och maskeradkläder – perfekt för den som ska på Halloween-kalas. 

Till sortimentet hör kända märken, såsom Lego, Barbie, Fisher Price och Playmobil. Kedjans affärsidé bygger på att erbjuda ett brett sortiment leksaker till låga priser.

ToysRus öppettider tenderar att vara breda, men för den som hellre handlar från hemmets lugna vrå finns även en nätbutik tillgänglig via hemsidan, toysrus.se! 

Företaget arbetar med att göra en liten miljöpåverkan i världen som möjligt och använder sig därmed inte av flyg när de inporterar sina varor från andra kontinenter.

ToysRus bakgrund

År 1987 öppnade TOP-TOY sin första butikskedja i Danmark. Denna hette SUPERLEG och var mycket omtyckt bland kunderna på grund av sitt annorlunda koncept. År 1996 ingick man ett avtal med Toys"R"Us, och SUPERLEG-butikerna blev ToysRus-butiker!

Innan 2018 fanns över 70 butiker runtom i Norden, och år 2012 tillkom dessutom webbutiker i Sverige, Danmark, Norge och Finland!

ToysRus har över 113 000 anställda globalt och verksamhet i fler än 29 länder. 2018 fanns det 20 butiker i Sverige. Några av dem fanns i MalmöVästerås och Barkarby. December 2018 sattes Top-Toy i konkurs, vilket resulterat i att samtliga Toys"R"Us håller på att avvecklas.

Fokus på hållbarhet

ToysRus har ett stort fokus på hållbarhet. Det innebär bland annat att kunden kan vara säker på att få tillgång till ett bra sortiment som kommer ur ett gott, och ofta långt samarbete med leverantören. Andra faktorer som är viktiga för kedjan är att leksakerna ska vara roliga, utbildande och säkra. Dessutom bör de göra så liten inverkan på miljön som bara är möjligt, och detta kräver att en rad förebyggande åtgärder vidtas innan leksakerna finns ute till försäljning.

Kedjan har exempelvis koll på sina fabriker, så att det dels råder acceptabla arbetsförhållanden, där mänskliga rättigheter står i fokus.

Andra Leksaker och barnartiklar-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Leksaker och barnartiklar

Ladda ner Tiendeo appen

Följ Tiendeo

Tack vare våra cookies kan vi hela tiden förbättra Tiendeo. Genom att fortsätta surfa godkänner du användningen av dem. Visa information