Favorit

TOPSHOP | rabattkoder, erbjudanden och katalog

Favorit

TOPSHOP och Kläder, skor och accessoarer i din stad med närområde

Lägg till TOPSHOP bland dina favoriter!
Erbjudanden från TOPSHOP i Stockholm
RABATT

Se fler erbjudanden

(1)

Intressant att veta om TOPSHOP ...

TOPSHOP

Topshop är en ledande Brittisk modekedja som funnits sedan 60-talet. Topshop har ett brett sortiment av det senaste inom mode och säljer produkter från det egna varumärket samt från välkända och utvalda internationella märken.

Topshops öppettider är breda, och i nuläget finns de två Topshop butiker i Sverige: Topshop Stockholm och Topshop GöteborgTopshops kläder säljs även av flera återförsäljare, och på den globala hemsidan kan man beställa från hela sortimentet med gratis frakt.

På sociala medier och på topshop.com kan man ta del av aktuella erbjudanden och kampanjer, samt följa Topshop rea och nyheter. Tobshop studentrabatt ger 10 % rabatt till studenter vid köp i butik och online. 

I sortimentet finns kläder, framför allt för kvinnor, men kedjan har även en avdelning för män som kallas TopMan. Populära produkter är Topshop klänningar, shorts, skjortor och väskor. Några av märkena som säljs är bland annat Adidas Stellasport, Topshop och Wild Past.

Företaget grundades 1964 som en extension av varuhuset Peter Robinson, och riktade sig då mot den ’unga och annorlunda’ generationen.

Det unga och annorlunda modet inspirerar Topshop än idag och Kendall och Kylie Kardashian är några av Topshops kända ansikten och de har en egen Topshop kollektion.

Topshop har mer än 500 butiker i 37 länder, varav 300 finns i Storbritannien. Företagets nuvarande VD heter Katie Foster.

Ladda ner Tiendeo appen

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste TOPSHOP katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy