Reklam

Letar du efter de bästa SVEA-erbjudandena?

Om du letar efter de största SVEA-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från SVEA eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Det finns för närvarande 10 SVEA-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste SVEA-katalogen "Rea" giltig från 13/11/2022 till 30/12/2022 och börja spara pengar nu!

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker

SVEA, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

SVEA är ett svenskt klädmärke som fokuserar på en skandinavisk look.

Lär känna SVEA

Svea är 90-talets streetwear blandat med bubbelgumsrosa L.A.-kvarter, kombinerat med det skandinaviskt coola som vi älskar. Alltid med en twist – aldrig en tråkig stund. Kiki som grundade märket har en gedigen bakgrund inom modebranschen; Hon har jobbat för flera stora skandinaviska varumärken och företag som Solo, BikBok, och sist men inte minst JC, där hon var designchef under företagets glansdagar under mitten av 90-talet.

Företaget har haft en organisk tillväxt genom åren, alltid varit lönsamt med få undantag samt haft en bra marginal varje år. År 2016 slog företaget försäljningsrekordet och sålde nästan 75 000 jackor, vilket är den viktigaste produktgruppen för företaget.
Svea har sedan starten varit ett familjeföretag där alla medlemmar har varit inblandade på olika sätt. Den dagliga driften av verksamheten fasas nu över till den yngre generationen inom familjen. SVEA säljs hos flera olika återförsäljare med det främsta utbudet. På hemsidan sveasvea.com finner du dock hela deras sortiment, och här finns även erbjudanden, nyheter och kampanjer.
 

SVEAs bakgrund

Svea är ett svenskt klädmärke som drivs av modefamiljen Wallmansson och grundades 1998 av formgivaren Kiki, även känd som familjens överhuvud. Sedan 2000 har familjen varit ensamägare till bolaget då de övriga medgrundarna tvingades lämna bolaget.

SVEA matchar priset

SVEA prismatchar samtliga auktoriserade återförsäljare i Skandinavien (inklusive likvärdigt fraktalternativ). För att prisgarantin ska gälla behöver det konkurrerande priset verifieras, det går bra med t.ex. en bild eller skärmdump samt länk till produkten.

De reserverar sig för att prisgarantin inte omfattar lagerrensningar eller att den kan komma att ändras. Prisgarantin gäller inte retroaktivt.

Prisgarantin gäller på identisk vara. Samma färg, storlek, utförande & tillverkningsår.

För att göra en retur måste du först registrera din retur digitalt. Det gör du genom att gå till sveavea.com/retur, fyll i e-postadressen som användes vid ditt köp samt ditt ordernummer. Ditt ordernummer finns i ditt orderbekräftelse-mail eller på din följesedel, där är det märkt som 'er referens'.

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste SVEA katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona