KAJS Superdry: New Women's Arrivals

Mer än en månad
Öppna katalog

Letar du efter de bästa KAJS-erbjudandena?

Om du letar efter de största KAJS-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från KAJS eller andra butiker i kategorin Kläder, Skor och Accessoarer i din stad. Det finns för närvarande 2 KAJS-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste KAJS-katalogen "KAJS Superdry: New Women's Arrivals" giltig från 06/07/2022 till 24/09/2022 och börja spara pengar nu!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste KAJS katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Kläder, Skor och Accessoarer

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i din stad

KAJS, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

KAJS är en klädbutikskedja som säljer en rad olika typer av klädesplagg.

Lär känna KAJS

Kajs erbjuder dig det senaste inom ytterplagg och även personlig service för att du ska bli nöjd. Oavsett om det är varmt, kallt, blåsigt, regningt etc, så har Kajs de jackor som passar för dig för stunden. I tre av deras fyra butiker hittar du ett stort utbud av jackor, kappor, tröjor, hoodies och funktionsplagg från de främsta varumärkena. dessutom finns alltid matchande skor, halsdukar, skjortor och väskor. Deras butiker finns på platser så som Göteborg, Kungsbacka och Frölunda. Öpettiderna är vardagliga och de erbjuder kläder från märken så som Superdry, SEBAGO och Reset.

KAJS bakgrund

Allt började 1957 på Övre Husargatan i Göteborg, där Karl Axel Johansson slog upp portarna till den första Kajs butiken. Sedan dess har mycket hänt, mode som kommit och gått och de har flyttat över gatan till Övre Husargatan 28. Idag är det andra generationen som driver butiken och under de senare åren har fler butiker tillkommit. De öppnade i Kungsmässan 2000 och när Allum stod klart 2006 öppnades deras tredje Kajs butik. Dock valde de att stänga denna butik sommaren 2020. Frölunda Torg som växte med en ny del, innebar att de kunde flytta in våren 2010 i nya fina lokaler.

Erbjudanden från Kajs

Via hemsidan kajs.nu hittar du information om hur du kan få specialerbjudanden just för dig. Det hela är enkelt. Gå med i Kajs kundklubb så får du sms direkt i din mobil om specifika erbjudanden. SMSa bara ordet kajs till nummer 72456. Som exempel på erbjudanden så startare de exempelvis året 2021 med att ge 30% rea på allt i butiken. Så därmed finns det inga ursäkter för dig att inte fynda den perfekta jackan för just dig. Har du frågor så kan du även hitta telefonnummer till just din Kajs-butik, men även finna deras mailadress shop@kajs.nu

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona