Tiendeo official website

Reklam

Järnia Erbjudande Kampanjblad

29 dagar kvar

Letar du efter de bästa Järnia-erbjudandena?

Om du letar efter de största Järnia-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Järnia eller andra butiker i kategorin Bygg och Trädgård i din stad. Det finns för närvarande 2 Järnia-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Järnia-katalogen "Järnia Erbjudande Kampanjblad" giltig från 16/03/2023 till 29/04/2023 och börja spara pengar nu!

Andra Bygg och Trädgård-butiker

  • Logo Jula
  • Logo Biltema
  • Logo Bauhaus
  • Logo Byggmax
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet

Järnia, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Järnia är en butikskedja som säljer det mesta för hem och trädgård. Järnia har butiker runt om i Sverige.

Lär Känna Järnia

Järnia är en butikskedja som startade som en kedja av järnhandelsbutiker på 40-talet och som idag säljer produkter även för hushåll, trädgård, verktyg och färg. 

Järnias öppettider är varierande beroende på vilken butik du besöker, och i nuläget finns det ett flertal olika Järnia butiker runt om i Sverige. Några av dem finns på olika platser så som exempelvis kan hissar i GöteborgJärnringen och Södermalm.

Facebook och på jarnia.se kan du följa aktuella kampanjer och erbjudanden samt ta del av Järnias egna rea och nyheter.

Till sortimentet hör allt från gräsklippare och grillar till köksmaskiner och handverktyg. Produktkategorierna är Hem & Hushåll, Trädgård & Fritid, Bygg & Verktyg, samt Färg. Butiken har därmed något för alla som behöver fixa något för sitt egna hem.

Järnias bakgrund

Företaget grundades 1942 och VD är Lars Sundvall. Som slogan har Järnia ”Vi hjälper dig att välja rätt.”

Järnia har flera anställda och verksamhet i både Sverige och Norge.

Se mer på hemsidan för information om butiker, produktutbud, rabatter och kontakt med Järnias kundtjänst.

Järnias kampanjer

Järnia har året runt ett flertal olika kampanjer. Som exempel har de för stunden en kampanj med fokus på hushållet. Men de har även andra kampanjer som alla skiljer sig åt beroende på vilken typ av kampanj det rör sig om. Exmpelvis rea på flertalet produkter inom städ, eller varför inte något för hemmasnickaren? Dessutom så har de andra fördelar. Exempelvis har de för produkter som inte är skrymmande (större eller tyngre att frakta) fri frakt över 499 kr. Om Konsumenten väljer leveranssätt ”Hämta i butik” tillkommer ingen fraktkostnad. Eventuell fraktkostnad för leverans till ombud eller hemleverans visas i varukorgen och på din orderbekräftelse.