Hitta Hedbergs Guld & Silver i Din stad

Intressant att veta om Hedbergs Guld & Silver ...

Hedbergs Guld är en svensk kedja som erbjuder smycken i olika typer

Lär känna Hedbergs Guld

På Hedbergs Guld finner du allt inom modesmycken, guld, silver och diamanter! I deras breda sortiment finns också ett stort utbud av matsilver. Välkommen att titta och handla i deras e-butik hedbergsguld.se. De har också fysiska butiker så du kan prova, känna och klämma. Exempelvis Idéguld i Borås, Andersons Ur & Guld i Västervik och Victorins Guld i Varberg. Hedbergs Guld är en ren onlinebutik.

Många av deras produkter har deras egen design, men de samarbetar även med de flesta varumärken som Efva Attling, Thomas Sabo, Pandora, Sif Jakobs, Les Georgettes, Schalins, Drakenberg Sjölin, Ole Lynggard, Georg Jensen och Gense matsilver. Du vet väl att du har ett års garanti på alla produkter och en månads returrätt på alla produkter utom de som är specialbeställda eller anpassade utifrån dina önskemål.

Via hemsidan kan du även hitta nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Hedbergs Gulds bakgrund

Kvalitet och trygghet är viktigt för Hedbergs Guld. Företaget har handlat med guld- och silversmycken sedan 1947. För att garantera att du får äkta vara är alla guldprodukter kontrollerade. Samtliga guldsmycken är gjorda i 18 karats guld.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.