Skriv upp dig för att få koll på när!

Vi är på väg att publicera erbjudanden från Freeport

Skriv upp dig för att få koll på när!

Hitta Freeport i Din stad

Intressant att veta om Freeport ...

Hede Fashion Outlet är ett köpcentrum med flera olika kedjor inhysta.

Lär känna Hede Fashion Outlet

Bara 20 minuter från Göteborg city har Hede Fashion Outlet samlat ihop mer än 150 av de hetaste skandinaviska och internationella mode- och livsstilsvarumärkena i ett bekvämt läge. Strosa runt utomhus bland en unik samling av high end-affärer och butiker med ett brett urval av dina favoritkläder, inredning och accessoarer. Och allt till outletpriser, vilket innebär att du kan spara upp till 70% jämfört med de normala butikspriserna!

Njut av gratis parkering, kaffe och mat i en av deras restauranger och fantastiska nya sparmöjligheter varje vecka på Hede Fashion Outlet. Hede Fashion Outlet hette tidigare Freeport och är ett köpcentrum i Hede i norra delen av Kungsbacka.

Gå med i deras Fashion Club, följ dem på Instagram och Facebook så håller du dig uppdaterad om senaste nytt och kan ta del av exklusiva erbjudanden. Är du bosatt utanför EU? Se hur du kan spara ytterligare 19% genom att shoppa tax free! Köpcentrumet har normala öppettider och du kan även finna information om köpcentrumet via hemsidan hedefashionoutlet.se.

Hede Fashion Outlets bakgrund

Köpcentrumet invigdes 2001 och hade de första åren engelska ägare; 2014 fick det nya ägare och är nu en del av nederländska VIA Outlets.

Hede Fashion Outlet är certifierade

Efter att ha följt råd från Folkhälsomyndigheten under hela coronavirus-pandemin har de nu arbetat med certifieringsföretaget Bureau Veritas för att upprätta en standard för hälso- och säkerhetspraxis på HEDE. Deras hopp är att denna certifiering nu kommer att stärka informationen ytterligare till deras gäster om att de tagit varje steg för att säkerställa en säkrare shoppingupplevelse.

Deras gäster, personal och varumärkespartners hälsa och välbefinnande är alltid deras högsta prioritet.

Hede Fashion Outlet erbjuder en mängd olika tjänster för att se till att din shoppingupplevelse blir den allra bästa. Eller gör någon glad och överraska med ett presentkort fyllt med shopping.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.