Hitta Darling S i Din stad

Intressant att veta om Darling S ...

Darling S erbjuder underkläder för kvinnor

Lär känna Darling S

Darling S. erbjuder ett brett sortiment av underkläder, badkläder, skor och accessoarer som ska förmedla känslan av vardagslyx, kvalité, attityd, färgglatt, lekfullt, kvinnligt, passionerat och sensuellt. Affärsidén kläcktes på en resa till Cannes i Frankrike sommaren 2011 och bolaget startades under hösten samma år. Catharina som är deras Creative Director och en av grundarna till företaget har lång erfarenhet av klädesbranschen och de som designar deras produkter.

Deras målgrupp är självständiga, levnadsglada och vackra kvinnor som är måna om sitt utseende och som köper underkläder för sin egen skull och för eget välbefinnande. De har BH upp till H-kupa och ett stort sortiment av trosor där deras populära trosa Melon med scrunch är den mest sålda.

Deras butik har vardagliga öppettider och finns i Malmö. Dessutom finns deras hemsida darling-s.se där du kan finna hela dera sortiment, men även nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Darling S bakgrund

Affärsidén kläcktes på en resa till Cannes i Frankrike sommaren 2011 och bolaget startades under hösten samma år. Men står ”Born 1910” under loggotypen? Förklaringen är att namnet är en hyllning till grundarens fantastiska och unika släkting  som föddes 1910.

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

TIENDEO INTERNATIONAL

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.