Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Build-A-Bear Workshop katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Leksaker och Barn-butiker i din stad

Build-A-Bear Workshop, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Build-A-Bear är som det låter en kedja som tillverkar björnar och andra gosedjur.

Lär känna Build-A-Bear

Build-A-Bear är ett unikt globalt varumärke som barn älskar och föräldrar litar på. Med mer än 20 år att skapa speciella minnen ett  gosedjur till vän åt gången är de tacksamma mot de miljoner gäster runt om i världen som alltid kommer att vara en del av varje familj med egna berättelser.

När de går in i sina kommande 20 år är de också glada över vad deras framtid har i väntan. Med Build-A-Bears nu ikoniska, månggenerationella status har de en ny möjlighet att föreställa sig nya sätt för barn och barn i hjärtat att uppleva deras unika värld av under och berättelser genom att skapa Build-A-Bear-inspirerade leksaker , mode, underhållning, musik och spel.  Build-A-Bear-teamet kommer  att fortsätta att fokusera på att sätta deras hjärtan i allt de gör och erkänna att en kram förstås på alla språk. Så oavsett hur eller var du lär känna Build-A-Bear, kommer du alltid att upptäcka att deras uppdrag förblir detsamma: att ge lite mer hjärtillustration till liv. Läs mer och handla ditt gosedjur via hemsidan buildabear.com.

Build-A-Bears bakgrund

Build-A-Bear grundades 1997 i USA.

Build-A-Bears presentkort

Build-A-Bear Workshop-presentkort skickas via USPS First Class, vilket inte går att spåra. Frakt är GRATIS på denna artikel. Vänligen ta 2-4 veckor för leverans. Oavsett din leveransservice levereras presentkort inte med resten av din beställning. Fraktkostnader tillkommer för andra produkter i samma beställning. Du kan uppgradera din frakt till FedEx hemleverans, FedEx 2Day, Express eller FedEx Next-Day Air-service (som alla kan spåras) mot en extra avgift. Se fraktpriser för tillämpliga avgifter.

Fler erbjudanden från Leksaker och Barn