Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Big Baby katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Leksaker och Barn-butiker i Din stad

Big Baby, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Handla allt du behöver för ditt barn online hos Big Baby

Lär känna Big Baby

BabyWorlds butiker och E-handel har ett brett utbud av barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker och allt du kan tänka dig behöva till ditt barn. De har över 40 000 artiklar i lager för leverans inom 0-2 arbetsdagar! De har ett tiotal olika välfyllda fysiska butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås. Hos Big Baby erbjuds alltid bästa service och du som kund ska känna dig trygg att handla både i deras fysiska butiker och online via deras hemsida babyworld.se.

Deras mål är att bli marknadsledande inom babyfackhandel i Sverige och att förvärva dessa välrenommerade och strategiskt belägna butiker känns som ett stort och avgörande steg i den riktningen” säger Dennis Söderqvist, VD Babyworld.

De ser nu fram emot att ytterligare utveckla och fördjupa samarbetet med deras partners i leverantörsledet för att ge deras kunder bästa tänkbara köpupplevelser. 

Big Babys bakgrund

Big Baby som ägs av Babyworld grundades 2016 och efter förvärvet finns bolaget representerade med fysisk handel i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala och Västerås med totalt runt ett tiotal olika babybutiker.

Fler erbjudanden från Leksaker och Barn