Vi är på väg att publicera erbjudanden från Ateliergs.

Skriv upp dig för att få koll på när!

Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Ateliergs katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker online

Intressant att veta om Ateliergs ...

Ateligers är ett postorderföretag som säljer damkläder

Lär känna Ateliergs

Det eleganta modet för kvinnor från Atelier Goldner Schnitt är mycket populärt bland kräsna kvinnor över 50 år med goda skäl. Eftersom den mogna kvinnan har hittat sin helt egen modestil och vet exakt vad hon vill: kläder av hög kvalitet som understryker den individuella personligheten och samtidigt erbjuder högsta komfort.

Från behagligt mjuka material till figurvänliga snitt och mästerligt utförande till den speciella detaljen som gör varje modeskapande så unikt och ger ditt utseende något säkert: det eleganta dammodet från Atelier Goldner Schnitt inspirerar i alla avseenden.

Deras kollektioner lämnar inte heller något att önska när det gäller urval. Oavsett om det är ett seriöst affärsmode med en diskret design, ett modernt fritidskläder med en sportig touch eller ett exklusivt semesterkläder för ett glamoröst utseende vid speciella tillfällen: Här hittar du elegant dammodell för varje tillfälle, krav och god smak. Du hittar deras kläder via deras hemsida ateliergs.de där du även hittar nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Ateliergs bakgrund

Företaget grundades av Christian och Heinrich Wirth i MünchbergTyskland, år 1926.