Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Accent katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Kläder, Skor och Accessoarer-butiker i Din stad

Intressant att veta om Accent ...

Accent är en butikskedja som säljer accessoarer för både kvinnor och män. Accent har butiker över hela Sverige.

Lär känna Accent

Accent är en accessoarkedja som finns på flera orter runt om i Sverige. Accent har ett brett sortiment av väskor, scarfs och solglasögon.

Accent öppettider är vardagliga och i nuläget finns det ett flertal olika Accent butiker runt om i landet.  Några av dem finns på platser så som Stockholm, Göteborg och Uppsala.

På sociala medier och på accent.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer, samt ta del av Accent rea och nyheter. Som Accent Member får du bonus och rabatter på inköp, inbjudan till klubbdagar och förlängt öppet köp.

Accent väskor och resväskor är den största produktkategorin, men du hittar även handskar, plånböcker och scarfs i Accent butikerna. Företaget säljer accessoarer både för män och kvinnor, och till sortimentet hör flera välkända märken, såsom Björn Borg, Samsonite och Fiorelli.

Accents bakgrund

Företaget har funnits i Sverige i många år och tillhör Venue Retail Group AB.

Accent har även en onlinebutik där du hittar hela produktutbudet och kan beställa med snabba och smidiga leveranser.

Se mer på hemsidan för information om butiker, öppettider, erbjudanden och kontakt med Accent kundtjänst.

Accents prisgaranti

Accents prisgaranti gäller i 30 dagar före och efter köpet så att du ska känna dig trygg med ditt köp. Om du mot förmodan hittar ett lägre pris någon annanstans så matchar de det.

Förutsättningen är att varan är identisk, säljs i Sverige eller i en svensk webbutik samt att du kan visa en annons, internetutskrift eller liknande.

Är varan köpt i butik är det lättast att besöka någon av Accents butiker och för varor köpta online kontaktas deras kundtjänst, så ordnar de det lägre priset.

Fler erbjudanden från Kläder, Skor och Accessoarer