Favorit

JC | rabattkoder, erbjudanden och katalog

Favorit

JC och Kläder, skor och accessoarer i din stad med närområde

Se fler erbjudanden

(2)

Intressant att veta om JC ...

JC

JC är ett detaljhandelsföretag för kläder och här hittar du framförallt egenproducerade kläder och accessoarer, samt flera välkända jeansmärken som exempelvis Levis och Diesel. JC jeans kan kundanpassas i butiken för att passa konsumenterna.

JC öppettider är varierande beroende på vilken JC butik du besöker, och i nuläget finns det ett 90-tal butiker runt om i Sverige. Några av dem är JC StockholmJC Malmö och JC Göteborg.

På sociala medier och på jc.se kan du följa aktuella erbjudanden och kampanjer samt ta del av JC rea och nyheter. Kundklubben heter JC Club och ger medlemmar kostnadsfritt bobuspoäng, fina erbjudanden, inbjudningar och tävlingar, m.m.

JC mode passar för en aktiv och ung livsstil. JC:s egna jeansmärke heter Crocker och Crocker Pep! Resterande märken är externa såsom Levi’s, Tiger, Lee, Diesel, Wrangler, Nudie, Replay och G-star.  Företaget är starkt inriktat mot att sälja framförallt jeans men även andra kläder.

Företaget grundades 1962 av Arne Karlsson och Gunnar Lenfors. Som slogan har de: ”Vi älskar jeans. (Och dig som också gör det!).”

VD för företaget är Marthyn Inghamn, och JC har även verksamhet i Finland.

Se mer på nätsidan för information om butiker, kläder, erbjudanden samt kontakt med JC kundtjänst

Ladda ner Tiendeo appen

© 2019 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar , 08039 Barcelona

Användarvillkor

Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste JC katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy