Tiendeo official website
Jul

Julen 2023 Erbjudanden & Gåvor

HAR DU BÖRJAT NEDRÄKNINGEN TILL JUL?

Julen är precis runt hörnet, och det är dags att börja planera för en av de mest efterlängtade dagarna på året. Julstämningen har också anlänt till butikerna, som redan visar julpynt men även erbjuder kuponger, erbjudanden och rabatter för att hjälpa dig spara pengar under den dyraste tiden på året. Julmat, leksaker för barnen och presenter för hela familjen: önskelistan till Jultomten växer för varje minut.
Jul

Toppbutiker med erbjudanden under Jul

  • Logo ICA Maxi
  • Logo Clas Ohlson
  • Logo Blomsterlandet
  • Logo Åhléns
  • Logo Hemtex
  • Logo K-rauta
VILKA JULERBJUDANDEN KAN VI FÖRVÄNTA OSS?

Kunder med framförhållning är de som kommer spara mest vid jul: toppbutiker så som Willys, City Gross, Rusta, Lidl, Jula eller JYSK har redan släppt specialerbjudanden och kataloger för att väcka din aptit.

De mest eftertraktade rabatterna finns inom kategorierna leksaker, elektronik, och livsmedelsbutiker, med smartphones, television och annan elektronik som huvudattraktioner. Maten står i centrum då man under helgdagarna söker efter julskinkan, laxen, köttbullarna eller prinskorven, inklusive varor som i vanliga fall skulle utelämnas på grund utav sitt pris, men som tack vare olika julerbjudanden är mer prisvärda.


ORGANISERA DIN JULHANDEL FÖR ATT SPARA PENGAR RUNT JUL

Att planera din handel är det enda sättet att spara pengar under julperioden utan att behöva offra någon festlighet. Tiendeo gör det enkelt att hitta alla erbjudanden och rabatter i broschyrer och kuponger som stora varumärken och återförsäljare förberett för den här tiden på året.

Missa inte de bästa kampanjerna gällande matbutiker, leksaker, elektronik och möbler och få allt du önskar. Julen har bara börjat.

Gott sparande, God helg!
Jul