Jul

Julen 2022 Erbjudanden & Gåvor

VÄNTA INTE TILL JUL FÖR ATT KÖPA PRESENTER!

Medan du väntar på nästa jul kan du utnyttja alla erbjudanden och kampanjer som finns i Tiendeo.
Jul

Toppbutiker med erbjudanden under Jul

VILKA JULERBJUDANDEN KAN VI FÖRVÄNTA OSS?

Kunder med framförhållning är de som kommer spara mest vid jul: toppbutiker så som Willys, City Gross, Rusta, Lidl, Jula eller JYSK har redan släppt specialerbjudanden och kataloger för att väcka din aptit.

De mest eftertraktade rabatterna finns inom kategorierna leksaker, elektronik, och livsmedelsbutiker, med smartphones, television och annan elektronik som huvudattraktioner. Maten står i centrum då man under helgdagarna söker efter julskinkan, laxen, köttbullarna eller prinskorven, inklusive varor som i vanliga fall skulle utelämnas på grund utav sitt pris, men som tack vare olika julerbjudanden är mer prisvärda.


ORGANISERA DIN JULHANDEL FÖR ATT SPARA PENGAR RUNT JUL

Att planera din handel är det enda sättet att spara pengar under julperioden utan att behöva offra någon festlighet. Tiendeo gör det enkelt att hitta alla erbjudanden och rabatter i broschyrer och kuponger som stora varumärken och återförsäljare förberett för den här tiden på året.

Missa inte de bästa kampanjerna gällande matbutiker, leksaker, elektronik och möbler och få allt du önskar. Julen har bara börjat.

Gott sparande, God helg!
Jul