Black Friday Favorit

Black Friday 2019 Erbjudanden och rabattkoder

Favorit

Black Friday och Elektronik och vitvaror i din stad med närområde

Inga resultat hittades
Du kanske är intresserad av säsong och säsong - familjeerbjudanden

Se fler erbjudanden

Intressant att veta om Black Friday ...

Black Friday

Förbered dig för Black Friday 2017

Hur drar du nytta av de bästa erbjudandena under Black Friday 2017? Här på Tiendeo vill vi hjälpa dig att spara tid och pengar på din Black Friday-shopping 2017, så vi har samlat alla de bästa rabatterna på ett ställe. Slipp spendera timmar på olika webbplatser, bloggar och butikserbjudanden. På Tiendeo’s webb och i vår app hittar du alla de bästa erbjudanden på ett klick. Och du, om du vill få alla Black Friday-erbjudanden så snart de släpps, glöm inte att lämna din mailadress så missar du aldrig ett kap!

 

 

Vad är Black Friday?

Black Friday infaller den sista helgen i november, fredagen efter Thanksgiving. Denna shopping-fest kännetecknas av fantastiska erbjudanden på elektronik, datorer, mode och mer.

Redan på 50-talet blev de två dagarna efter Thanksgiving i USA kända för shopping, med anledning av de många reor och erbjudanden som resulterade i ökad helghandel. Under tidigt 60-tal började polisen i Philadelphia använda termen Black Friday på grund av de trafikproblem som uppstod i samband med tillströmningen av kunder till butiker och köpcentrum.

För närvarande är Black Friday den dag då det säljs mest i USA. Faktum är att många företag ger sina anställda ledigt så att de har all tid de behöver för att handla under Black Friday. Det är inte förvånande att detta kan orsaka till synes ändlösa köer i butiker i hela landet och att denna dag är en källa till roliga nyheter år efter år.

 

Vilka butiker kommer att delta i Black Friday 2017 i Sverige?

Black Friday 2017 infaller fredagen den 24 november och det är den bästa tiden att dra nytta av erbjudanden och köpa varor till bästa pris. Dra nytta av erbjudanden från butiker som Apple, Elgiganten, H&M, Gamestop och Gina Tricot där du hittar ett brett utbud av elektronik, data, mode och mycket mer.

Ladda ner Tiendeo appen
Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Black Friday katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i Din stad

Check out our Privacy Policy