Hitta Priso Hemköp i Din stad

Intressant att veta om Priso Hemköp ...

Priso Hemköp är en personlig livsmedelsbutik som säljer livsmedel.

Lär känna Priso Hemköp

Priso Hemköp är en modern livsmedelsbutik mitt i Linköping city, endast ett stenkast från Resecentrum. De har ett hundratal parkeringsplatser gratis tillgängliga för sina kunder. 

Deras affärsidé är att vara en livsmedelsaffär med hög färskvaruprofil och en kunnig, serviceinriktad personal.

De strävar efter att uppfattas som den personliga butiken som gärna bjuder lite extra på kompetens och omtanke. Målet är att bli Linköpings ledande butik på närproducerad mat och ursprungsmärkt kött från närliggande gårdar som deras specialitet. De lokalproducerade produkterna växer och blir allt populärare i butikernaDe främsta orsakerna att handla lokala eller regionala livsmedel är att man vill främja kortare transporter, småskalig produktion och en levande landsbygd. 

Butiken finns i Linköping och har vardagliga öppettider. På hemsidan prisohemköp.se finner du information och erbjudanden från butiken.

Priso Hemköps bakgrund

Butiken startades under 70-talet och är familjeägt. En ännu starkare färskvaruprofil, större andel närproducerad mat och Linköpings mest kunniga och serviceinriktade personal står högst på deras utvecklingsprogram.

Priso hemköps specialiteter

En stor del av deras kött styckar deras duktiga styckmästare själva för att säkerställa högsta kvalitet. Det gäller allt ifrån inköp till styckning, mörning och butiksförpackning. Fråga deras styckmästare Erik eller Ingemar så hjälper de gärna till att hitta köttet som passar dina önskemål.

Deras egen sill lägger de in varje vecka året runt. Till traditionella "silltider" som midsommar, jul och påsk är den ett måste. Det är en Prisotradition som under flera år rönt uppskattning för god kvalitet och stor smak. Även om deras recept är hemligt kan de avslöja att det rakt igenom handlar om kvalitet i råvaror, hantverksmässig kunskap och ett fint, gammalt recept vi omsorgsfullt förädlat under åren.

Andra Matbutiker-butiker i Din stad

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.