Andra användare tittade även på

Hitta Matboden Ektorp i din stad

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Matboden Ektorp katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Matbutiker-butiker i din stad

Matboden Ektorp, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Matboden är färskvarubutiken för dig som vill ha kvalitetsvaror till fantastiska priser och en personlig service utöver det vanliga!

Lär känna Matboden

Matboden har ambitionen att vara din bästa butik och ditt naturliga val när du ska göra din matinköp.

På deras hemsida kommer de kontinuerligt att lägga upp veckans annonser och även nya, spännande klippvaror.

Åsikter och synpunkter välkomnas varmt, så tveka inte att säga vad ni tycker och hur de kan bli bättre.

Återigen, varmt välkommen önskar Matboden.

Deras öppettider är vardagliga för en livsmedelsbutik, och finns i Ektorp, NackaHemsidan matbodenektorp.se ger dig information om kontakuppgifter och veckans erbjudande. Här kan du köpa varor så som Glassvegetarisk mat, tacos, grönsaker och frukt, såser och frukt, kryddor samt andra populära varor till din matkonsumtion.

Matbodens bakgrund

Sedan 2009 är Matboden medlemmar i den fria inköpsorganisationen Den Svenska Matrebellen, en organisation med cirka 70 butiker över hela Sverige. Tillsammans med grossistfamiljen Bergendahl har de kapat ett led i inköpen vilket ger dem unika möjligheter att hålla storbutikspriser i våra lokala butikslägen.

Erbjudanden från Matboden

Via Matbodens egna hemsida dinmatrebell.se kan du finna exempelvis ett stort antal erbjudanden för att kunna göra ditt inköp av mathandeln så billigt som möjligt. Via hemsidan, alternativt via Tiendeo, kan du komma åt deras egna katalog som kommer veckovis. Här hitta du de varor som för veckan har fått sina priser pressade ännu mer. Exempelvis kan det finnas varor som sänkts till tio kronor, eller varor du kan köpa två för, men med sänkt pris. Dessutom kan du lämna in din e-post, så kommer du kunna få denna katalog även via det sättet. Det finns även en funktion där du kan tipsa en vän.