Hitta Eurocash i Din stad

Intressant att veta om Eurocash ...

Eurocash är en matvarukedja på gränsen till Norge

Lär känna Eurocash

Eurocash är din matvarukedja längs med gränsen mot Norge. De erbjuder lättillgängliga butiker med ett brett sortiment av kvalitetsprodukter till bästa pris. De värnar om en positiv och trevlig köpupplevelse. Du som kund ska känna dig uppskattad när du kommer till sina butiker och nöjd när du handlat färdigt.

Hos Eurocash är det enkelt att handla god mat till lägsta pris. Butiken har normala öppettider för denna typ av butik och finns på flera platser längs gränsen. Exemeplvis finns butiken på platser så som Åmål, Storlien, Strömstad och Charlottenberg.

Via hemsidan eurocash.se kan du hitta mer information och erbjudanden.

Eurocashs bakgrund

Som matvarukedja har Eurocash lång erfarenhet av gränshandel – i mer än 20 år har de funnits vid gränsen för sina kunder. Deras historia började 1999 när de öppnade sin första butik i Svinesund. Idag finns de representerade på sex orter med sju matbutiker, från Storlien i norr till Strömstad i söder. Genom att utmana branschen ska de fortsätta växa och stärka sin position som gränsens ledande matvarukedja.

Kvalitetsgaranti med Eurocash

Eurocash älskar låga priser, men kvalitet och produktsäkerhet är trots allt viktigast för dem. När det gäller kött, frukt och grönt är de extra noggranna. Du kan lita på att deras kött håller hög kvalitet och är tydligt ursprungsmärkt. Även frukter och grönsaker är garanterat färska.

För de här varorna har de extra generösa garantier. Om du skulle vara missnöjd med kött, frukt eller grönt ger de dubbla pengarna tillbaka. Ta med dig kvittot och kom till butiken med varan eller förpackningen så får du hjälp. Kom ihåg att göra din reklamation inom 30 dagar.

Andra Matbutiker-butiker i Din stad

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.