Andra användare tittade även på

Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Comviq katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin

Privacy Policy

Andra Elektronik och Vitvaror-butiker online

Comviq, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Comviq – telefoniföretaget med flest nöjda kunder!

Årligen genomförs en mängd undersökningar där syftet är att ta reda på hur pass nöjda kunder är med företagens tjänster. En sådan undersökning genomförs av ServiceScore®, vars fokus ligger på att undersöka hur pass bra företagens service är. I telefonikategorin har även Svenskt Kvalitetsindex studerat hur pass nöjda kunderna är med sina operatörer.

I båda undersökningarna stod Comviq som vinnare år 2015 respektive 2016! Detta baseras bland annat på antal nöjda respektive missnöjda kunder och antal klagomål, samt vilken kvalitét man bedömer att servicen håller. Det visade sig att Comviq är det telefoniföretag som har flest nöjda kunder och som får minst antal klagomål. Kedjan fick också bäst betyg i kundbemötande och service. I ServiceScore’s undersökning kom Telia på andra plats, medan Tele2 knep andraplatsen hos Svenskt Kvalitetsindex.

Comviq är ett svenskt telefonivarumärke som idag ägs av Tele2. Comviq startade som självständigt företag, men slogs år 1997 samman med Tele2. Kedjans slogan lyder ”Billigt, billigt, billigt”. 

Det finns inga renodlade Comviq butiker, istället har Comviq cirka 19 000 återförsäljare runt om i Sverige i form av kiosker, livsmedelsbutiker och andra närbutiker. Några av tjänsterna som erbjuds är Comviq kompisComviq amigosComviq smart och Comviq student.

Med Comviq Fastpris GO kan alla skaffa ett abonnemang, utan personnummer eller kreditkontroll.

Företaget startade som ett privat alternativ till Televerket 1981.

Med Comviq ringer du alltid superbilligt till utlandet oavsett vilket abonnemang du väljer.

Se mer på nätsidan för information om abonnemang, mobiltelefoner samt kontakt med Comviqs kundtjänst.