Hitta Blueberry Lifestyle i Din stad

Intressant att veta om Blueberry Lifestyle ...

Blueberry Lifestyle erbjuder färgglad mat utan tillsatser.

Lär känna Blueberry Lifestyle

Bluberry Lifestyles mat utmärker sig för att alltid vara tillagad av de bästa råvarorna utan tillsatser. De väljer ekologiskt eller KRAV märkt när det är möjligt men när de tycker att andra aspekter överväger så väljer de andra alternativ. De eftersträvar också att inte använda raffinerat socker eller vetemjöl utan tror på andra sätt att laga maten. Om du är gluten, laktos eller nötallergiker så har de alltid alternativ som passar dig.

I deras butiker hittar du ett brett utbud av goda smoothies, juicer. och shots. Här finns allt från grönsakssmoothies till snällare gröna smaker med frukt eller specialare  med nötter, choklad, protein och kryddor. Allt för att hitta den optimala smaken och balansen. De uppdaterar ständigt sin smoothiemeny efter de senaste trenderna.

Butikerna har vardagliga öppettider och finns på flera plater i Stockholm. Via deras hemsida blueberrylifestyle.se hittar du mer information, nyheter, erbjudanden och kampanjer.

Blueberry Lifestyles bakgrund

Blueberry Lifestyle skapades av Ulrika Holm 2006 utifrån en vision om en “må-bra-fabrik”, med ett holistiskt perspektiv på människan och livet.

Andra Restauranger och Kaféer-butiker i Din stad

Fler erbjudanden från Restauranger och Kaféer

TIENDEO uses cookies to offer its services, personalize ads and analyze traffic. You can adjust your privacy controls whenever you want in the settings.