Letar du efter de bästa Bilmetro-erbjudandena?

Om du letar efter de största Bilmetro-rabatterna you are in the right place. Här på Tiendeo har vi alla kataloger så att du inte missar några online-kampanjer från Bilmetro eller andra butiker i kategorin Bilar och Motor i din stad. Det finns för närvarande 7 Bilmetro-kataloger on Tiendeo. Bläddra i den senaste Bilmetro-katalogen "Audi A7 Sportback" giltig från 03/09/2021 till 31/12/2021 och börja spara pengar nu!

Andra Bilar och Motor-butiker

Bilmetro, alla erbjudanden inom räckhåll för dina fingertoppar

Bilmetro är en svensk återförsäljare som säljer bilar av flera olika modeller och märken.

Lär känna Bilmetro

Bilmetro är ett av Sveriges ledande bilföretag. De är också ett av de största privatägda i branschen. De har en självklar målsättning för sitt arbete, något som gäller både kunder och medarbetare, de ska alltid vara - Din bästa bilaffär. Bilmetro finns på fkertalet orter i Gävleborg, Dalarna och Uppland. 2019 omsatte de ca 4,1 miljarder kronor och levererade 10 844 personbilar samt 542 st tunga fordon.

Dagens sortiment omfattar Volkswagen person- och transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Cupra, Kia och Scania Lastbilar. De har anläggningar med försäljning, bildelsbutiker, service och verkstäder på platser så som exempelvis Avesta, Bollnäs, Falun, Gävle, Mora och Sandviken. Och dessutom har de lastbilasanläggningar på platser så som exempelvis Borlänge, Hedemora, Hudiksvall och Uppsala. Deras öppettider är vardagliga.

hemsidan bilmetro.se kan du finna nyheter, erbjudanden och kampanjer, och även mer information om vilka bilmodeller som finns inne för stunden.

Bilmetros bakgrund

Redan 1922 startade företaget i Hudiksvall under namnet Bil Lönnberg, senare Bil & Buss och numera Bilmetro. Under de första 20 åren såldes flertalet bilmärken, men redan 1944 blev Bilmetro representanter för Scania. Några år senare kom Volkswagen följt av Audi.


Aviseringar från Tiendeo

Jag vill få de senaste Bilmetro katalogerna och exklusiva erbjudanden från Tiendeo i din stad

Jag vill även ha kataloger från kategorin Bilar och Motor

Privacy Policy

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen

© 2022 Tiendeo Web Marketing SL | Palau de Mar, 08039 Barcelona