Black Friday-erbjudanden 2019

BLACK FRIDAY 2019 ÄR SNART HÄR

Black Friday är precis runt hörnet och butikerna förbereder redan nu sina bästa erbjudanden för kunderna, så att de kan göra galna fynd och besparingar på sina köp I år kommer den välkända Black Friday rean att äga rum den 29 november, med allt från rabatterade priser på teknik, till de lägsta priserna på mode och accessoarer, eller varför inte hushållsapparater. Gör dig redo att komma över de bästa erbjudandena när de släpps under Black Friday.

Tiendeos topperbjudanden för Black Friday

Toppdeltagande butiker i Black Friday

Rusta
Jula
ICA Maxi
Lidl
Willys
City Gross
ÖoB
Netto
JYSK
Elgiganten
Biltema
H&M
Clas Ohlson
Hemköp
IKEA
Bauhaus
Media Markt
Mio
Net On Net
ICA Kvantum
ICA Supermarket

VAD ÄR BLACK FRIDAY?

Black Friday Har sitt ursprung från och äger alltid rum på fredagen efter Thanksgiving. Trots att firandet av Black Friday funnits sedan förra århundradet, så har det börjat expandera sedan 2005 till hela Europa och har därmed blivit ett av de ledande kommersiella evenemangen i världen.

Många konsumenter väntar med stor förväntan på detta datum, för att kunna dra nytta av de många erbjudandena som butiker och varumärken öppnar upp för. De planerar sina inköp för att exempelvis få en vara de letat efter till, sparka igång julhandeln, eller helt enkelt få tag på en kraftig rabatterad vara som de inte ens tänkt köpa.


VILKA ERBJUDANDEN KAN VI FÖRVÄNTA OSS?

Framgången av Black Friday kan belysas med Tiendeos egna siffror på att 9 av tio kommer att delta i årets Black Friday. Därför vill stora detaljhandlare så som ÖoB, Netto, och JYSK inte missa möjligheten att sänka sina priser till förmån för sina kunder under just denna dag.

Bland de mest eftertraktade kampanjerna så skiljer sig de olika rabatterna åt beroende på vilken vara det rör sig om, exempelvis mode eller teknik. Detta eftersom erbjudandena på exempelvis mobiltelefoner, tv-apparater, eller tvättmaskiner kan innebära en stor prisskillnad vilket innebär betydande besparingar.

Dessutom skapar detta datum också en fantastisk möjlighet att starta julhandeln och därmed få de lägsta priserna för produkter du redan planerat att köpa.


PLANERA OCH SPARA MED BLACK FRIDAY ERBJUDANDEN

För att få de bästa erbjudandena när dessa släpps, så är det bra att planera i förväg viktigt. Tack vare Tiendeo kan du hålla dig uppdaterad alla rabatter som de olika varumärkena och företag lanserar den här dagen, förutom att du kan jämföra och hitta de lägsta priserna för de olika produkterna du planerat att köpa.

Otroliga rabatter på teknik, apparater, leksaker, möbler, och mycket mer väntar dig.

Missa inte, och håll dig uppdaterad för de allra senaste nyheterna under Black Friday 2019

Följ Tiendeo

Ladda ner Tiendeo appen