Black Friday 2022 Erbjudanden & Rabattkoder

VÄNTA INTE TILLS BLACK FRIDAY FÖR ATT SPARA!

Medan du väntar på nästa Black Friday, som äger rum den 25 november 2022, kan du utnyttja alla erbjudanden och kampanjer som finns i Tiendeo.

Tiendeos topperbjudanden för Black Friday

Toppdeltagande butiker i Black Friday

Logo Willys
Logo Lidl
Logo ICA Maxi
Logo ÖoB
Logo City Gross
Logo Rusta
Logo JYSK
Logo Coop
Logo Hemköp
Logo ICA Kvantum
Logo Stora Coop
Logo DollarStore
Logo Jula
Logo ICA Supermarket
Logo Elgiganten
Logo Tempo
Logo ICA Nära
Logo Biltema
Logo Bauhaus
Logo Lindex
Logo EKO

\nVad är BLACK FRIDAY?

Black Friday Har sitt ursprung från och äger alltid rum på fredagen efter Thanksgiving. Trots att firandet av Black Friday funnits sedan förra århundradet, så har det börjat expandera sedan 2005 till hela Europa och har därmed blivit ett av de ledande kommersiella evenemangen i världen.

Många konsumenter väntar med stor förväntan på detta datum, för att kunna dra nytta av de många erbjudandena som butiker och varumärken öppnar upp för. De planerar sina inköp för att exempelvis få en vara de letat efter till, sparka igång julhandeln, eller helt enkelt få tag på en kraftig rabatterad vara som de inte ens tänkt köpa.


NÄR ÄR BLACK FRIDAY?

I år äger Black Friday rum den 25 november. Under de senaste åren har det varit normal praxis att börja erbjuda rabatter och kampanjer mer eller mindre en vecka före och evenemanget fortsätter även efterföljande helg. Detta är känt som Black Week.


DELTAGANDE ÅTERFÖRSÄLJARE UNDER BLACK FRIDAY 2022

Varje år deltar allt fler återförsäljare och varumärken i det här evenemanget och de erbjuder fantastiska rabatter. Företag vill erbjuda de bästa erbjudandena och kampanjerna till sina kunder både online och offline . Därför vill inte stora återförsäljare som ICA Maxi, EKO, JYSKMedia Markt eller ÖoB missa möjligheten att sänka priserna till sina kunder den här dagen.

Dessutom finns det några återförsäljare som redan startat sin kampanj med erbjudanden och rabatter. Just nu hittar du fantastiska erbjudanden från vissa återförsäljare som Elgiganten, Net On Net eller IKEA så att du kan börja spara.


Vilka erbjudanden kan vi förvänta oss?

Framgången av Black Friday kan belysas med Tiendeos egna siffror på att 9 av tio kommer att delta i årets Black Friday. Därför vill stora detaljhandlare så som City Gross, Jem&Fix, RustaWillys eller ICA Supermarket inte missa möjligheten att sänka sina priser till förmån för sina kunder under just denna dag.

Bland de mest eftertraktade kampanjerna så skiljer sig de olika rabatterna åt beroende på vilken vara det rör sig om, exempelvis mode eller teknik. Detta eftersom erbjudandena på exempelvis mobiltelefoner, tv-apparater, eller tvättmaskiner kan innebära en stor prisskillnad vilket innebär betydande besparingar.

Dessutom skapar detta datum också en fantastisk möjlighet att starta julhandeln och därmed få de lägsta priserna för produkter du redan planerat att köpa.


BLACK FRIDAY PÅ TIENDEO

Tiendeo vill vi hjälpa användare att hitta alla dessa erbjudanden så att de kan spara pengar under Black Friday. Därför ökar antalet kataloger och kuponger som vi publicerar under dessa datum markant. I Mexiko exempelvis har publicering av innehåll ökat med nästan 30 % jämfört med föregående månader under firandet av Buen Fin 2019, den mexikanska motsvarigheten till Black Friday.

Den ständiga uppdateringen av innehåll som vi erbjuder hjälper användarna att lita på Tiendeo och vår hemsida fungerar som referens när de vill planera sin shopping och se de bästa erbjudandena under Black Friday. I Mexiko ökade katalogöppningarna med 200 % under firandet av Buen Fin 2019.


PLANERA OCH SPARA MED BLACK FRIDAY ERBJUDANDEN

För att få de bästa erbjudandena när dessa släpps, så är det bra att planera i förväg viktigt. Tack vare Tiendeo kan du hålla dig uppdaterad alla rabatter som de olika varumärkena och företag lanserar den här dagen, förutom att du kan jämföra och hitta de lägsta priserna för de olika produkterna du planerat att köpa.

Otroliga rabatter på teknik, apparater, leksaker, möbler, och mycket mer väntar dig.

Missa inte, och håll dig uppdaterad för de allra senaste nyheterna under Black Friday 2022.