Black Friday Erbjudanden & Rabattkoder

VÄNTA INTE TILLS BLACK FRIDAY FÖR ATT SPARA!

Medan du väntar på nästa Black Friday, som äger rum den 27 november 2020, kan du utnyttja alla erbjudanden och kampanjer som finns i Tiendeo.

Tiendeos topperbjudanden för Black Friday

Toppdeltagande butiker i Black Friday

Logo Rusta
Logo Jula
Logo ICA Maxi
Logo Lidl
Logo Willys
Logo City Gross
Logo ÖoB
Logo Netto
Logo JYSK
Logo Elgiganten
Logo Biltema
Logo H&M
Logo Clas Ohlson
Logo Hemköp
Logo IKEA
Logo Bauhaus
Logo Media Markt
Logo Mio
Logo Net On Net
Logo ICA Kvantum
Logo ICA Supermarket

VAD ÄR BLACK FRIDAY?

Black Friday Har sitt ursprung från och äger alltid rum på fredagen efter Thanksgiving. Trots att firandet av Black Friday funnits sedan förra århundradet, så har det börjat expandera sedan 2005 till hela Europa och har därmed blivit ett av de ledande kommersiella evenemangen i världen.

Många konsumenter väntar med stor förväntan på detta datum, för att kunna dra nytta av de många erbjudandena som butiker och varumärken öppnar upp för. De planerar sina inköp för att exempelvis få en vara de letat efter till, sparka igång julhandeln, eller helt enkelt få tag på en kraftig rabatterad vara som de inte ens tänkt köpa.


VILKA ERBJUDANDEN KAN VI FÖRVÄNTA OSS?

Framgången av Black Friday kan belysas med Tiendeos egna siffror på att 9 av tio kommer att delta i årets Black Friday. Därför vill stora detaljhandlare så som ÖoB, Netto, och JYSK inte missa möjligheten att sänka sina priser till förmån för sina kunder under just denna dag.

Bland de mest eftertraktade kampanjerna så skiljer sig de olika rabatterna åt beroende på vilken vara det rör sig om, exempelvis mode eller teknik. Detta eftersom erbjudandena på exempelvis mobiltelefoner, tv-apparater, eller tvättmaskiner kan innebära en stor prisskillnad vilket innebär betydande besparingar.

Dessutom skapar detta datum också en fantastisk möjlighet att starta julhandeln och därmed få de lägsta priserna för produkter du redan planerat att köpa.


PLANERA OCH SPARA MED BLACK FRIDAY ERBJUDANDEN

För att få de bästa erbjudandena när dessa släpps, så är det bra att planera i förväg viktigt. Tack vare Tiendeo kan du hålla dig uppdaterad alla rabatter som de olika varumärkena och företag lanserar den här dagen, förutom att du kan jämföra och hitta de lägsta priserna för de olika produkterna du planerat att köpa.

Otroliga rabatter på teknik, apparater, leksaker, möbler, och mycket mer väntar dig.

Missa inte, och håll dig uppdaterad för de allra senaste nyheterna under Black Friday 2020.