City Gross erbjudanden, reklamblad och rabatter

City Gross och Matbutiker i din stad med närområde

Lägg till City Gross bland dina favoriter!
Erbjudanden från City Gross i Löwenströmska lasarettet
RABATT

Se fler erbjudanden

(94)

Intressant att veta om City Gross ...

City Gross

City Gross är familjeägda stormarknader som sedan starten drivits med målet att verkligen göra skillnad, och vara inriktad på låga priser och stora butiker. City Gross erbjuder även varor för hem och fritid, och ett speciellt storhushållssortiment anpassat för företagare.

City Gross öppettider är generösa och i nuläget finns omkring 35 butiker runt om i landet. Några av dem är City Gross KalmarCity Gross Jönköping och City Gross Växjö.

På sociala medier och på hemsidan kan du följa aktuella City Gross erbjudanden och ta del av recept med mera. Du kan även enkelt bli City Gross förmånsmedlem med många fördelar och specialerbjudanden.

City Gross har ett stort utbud av dagligvaror till låga priser. De egna varumärkena Budget och Favorit är varor med låga priser till god kvalitet. Stormarknaden erbjuder även hemleverans av City Gross Matkasse, i olika kategorier så som Grill, Klassisk, Ekologisk och Viktväktarna.

Stormarknaden grundades 1993 av Bergendahl Food AB.

På City Gross i Sverige arbetar cirka 2 400 personer och VD är Johan Johnsson.

City Gross slogan är ’Där maten gör skillnad’, och man satsar mycket på svenska råvaror med så få tillsatsämnen som möjligt.

Ladda ner Tiendeo appen
Nya erbjudanden!

Aviseringar från Tiendeo

Få de nyaste katalogerna innehållande
City Gross Din stad i din mail.

Check out our Privacy Policy